Na crvenom tepihu uvijek je važno ostaviti dojam. Zvijezdama je bitno da se o njihovim haljinama piše dugo i nakon što se crveni tepih zamota do neke druge godine. Haljina je ključ cijelog događaja, pažljivo se biraju dizajneri, krojevi i boje. Ako haljina dospije na bilo koju listu najljepših, uspjeli su.

Zna to dobro i Anđelina Džoli (Angelina Jolie) od koje je cijela fama i započela. No, kroz naš današnji pregled vidjet ćete da Anđelina svakako nije prva pobornica ovog trenda. Njena noga obišla je svijet ne zato što je to prvi put viđeno, nego što je Anđelina zaista nespretno pozirala na ovogodišnjoj dodjeli Oskara.

14 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Famozna noga i haljina Atelier Versace

Ako se složimo da ključ leži u poziranju, onda svaka čast Mirandi Ker (Miranda Kerr)! Osim što zna zauzeti pozu, Miranda je sjajno ukombinirala i svoje bijelo i crno izdanje u haljinama sa velikim prorezom na nozi.

230 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Bez greške u crnom i bijelom

Rijana (Rihanna) također prati trendove. Smaragdnozelena haljina Armani jedna je od najljepših koju je pjevačica nosila, tik uz bijelu haljinu Adam Seldman.

327 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Seksipilna kao i uvijek

Kim Kardašijan (Kim Kardashian) voli pokazivati sve što može. Kada se odluči za ovakvu haljinu, zablista u žutoj kreaciji Elie Saab ili u zlatnoj kreaciji Kaufman Franco.

418 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Nekada Kim pokaže samo nogu

Kako ste uopće pomislili da će naš selebriti pregled trendova proći bez Dženifer Lopez (Jennifer Lopez)? Puno prije Anđeline, Dženifer je kao i uvijek kada se pojavi na crvenom tepihu ostavljala prisutne bez daha. Lijevo Dženifer nosi prekrasan model Versace, dok je nogicu desno otkrila u haljini Zuhair Murad.

516 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Sjajna Džej Lo

Pojavljivanje Anje Rubik (Anja Rubik) na ovogodišnjem Met Ball-u pokupilo je sve redom negativne kritike. Anja je možda malo doslovno shvatila taj čuveni izrez, pa je zaboravila obući i gaćice.

612 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Nažalost, Anja nije uspjela

Za razliku od svoje kolegice manekenke, duplo ljepša Rouzi Hantington-Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley) ne usudi se maksimalno povećati izrez. Rouzi si može priuštiti i još provokativnija izdanja, sigurni smo.

78 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Anja, pogledaj kako to radi tvoja kolegica

Evo još jedne dame koja ne samo što prati trendove, već ih i diktira. Riječ je naravno o sjajnoj Viktoriji Bekam (Victoria Beckham).

88 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Može li Viktorija pogriješiti?

Mlada glumica Nina Dobrev (Nina Dobrev) zaista nas ugodno iznenađuje svojim modnim ukusom. Lijepu figuru i vitke noge istaknula je na ovogodišnjem Kanskom festivalu u prekrasnoj plavoj haljini Elie Saab.

92 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Nina kao primjer starijim kolegicama

Lia Mišel (Lea Michele) prvo se sramila pokazati nogu, a kako vrijeme odmiče i izrez je veći.

106 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Lijina transformacija

Glumice Blejk Lajvli (Blake Lively) i Lejton Mister (Leighton Meester) osim što dijele set iste serije, u modnom se izričaju razlikuju kao nebo i zemlja. Blejk od početka ne skriva svoje noge koje su joj ujedno najjači adut, za razliku od Lejton koja i dalje bira manje provokativne varijante.

1110 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Blejk u haljini Versace ili Lejton u Burberry Prorsum?

Dajen Kruger (Diane Kruger) pokazala je nogu u kreaciji Jason Wu.

1211 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Noga kraljice crvenog tepiha

Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) je nedugo nakon Anđelinina pojavljivanja na crvenom tepihu u spornoj pozi snimila sličan editorijal. Međutim, nas vješta pretraga dovodi do zaključka da je Gvinet puno prije Anđeline pokazala svoju nogu i to na sličan način kao i njena kolegica Naomi Vots (Naomi Watts).

136 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Plavuše i njihove noge

Svoje noge u bijelom pokazale su i Dženifer Eniston (Jennifer Aniston) sa nešto suptilnijim izrezom, kao i Daucen Krous (Doutzen Kroes) sa malo većim na ovogodišnjem Kanskom festivalu.

142 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

Bijelo ne znači nužno i suptilno

Za kraj smo vam ostavili tri pjevačke dive. Mlada Selena Gomez (Selena Gomez) i njena starija kolegica Kajli Minog (Kylie Minogue) odabrale su provokativne crne modele u kojima prednjači Kajli, dok nas je r’n’b diva Sijera (Ciara) na kraju našeg modnog pregleda ostavila bez teksta!

152 Trend sa crvenog tepiha: Haljina koja otkriva nogu

One se nimalo ne srame

Izvori fotografija: Posh.com, JustJared, Google

Prethodne tekstove iz serijala “Trend s crvenog tepiha” možete pogledati ovde.


Andrea Kljajić između nedostatka vremena i viška ideja naći će način da vam uvijek iznova definira ljubav. Bježi od usporedbi sa Carrie Bradshaw, ali je uvijek nekako sustignu. Prepoznat ćete je po mirisu “Euphorie” dok vam suptilno proviruje u život. Srećom, o svom životu u trećem licu ne piše na svom blogu “O cipelama i ljubavi”.

Comments