Poslednjih sezona popularne dame za crveni tepih najčešće biraju šljokice, ponekad samo kao detalj, ali uglavnom kao total look. Šljokice stilu daju moć, luksuz, glamur i dozu neobičnosti, te nas ne čudi pomama za njima. Namenjene su modno smelim ženama, koje se ne plaše da budu primećene i koje vole da spoje otmenost i atraktivnost.

Zvezde i zvezdice nisu okolišale da prigrle ovaj trend, pa je teško pronaći nekog ko bar jednom nije svoj stil upotpunio šljokicama. Kako su se poznate dame poigrale šljokicama i zašto ih obožavaju, pogledajmo u sledećoj priči kroz fotografije i kolaže.

Nijanse zelene i plave gospodare na šljokičastim haljinama, a one u garderoberima poznatih dama i savršen su izbor, kako za glam prilike, tako i za noćni provod, večere i prijeme – naravno u zavisnosti od kroja i dužine. Smaragdnozelene dugačke haljine preplavile su crveni tepih, a njihove pristalice bile su i Sofija Vergara (Sofia Vergara), Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow), Daucen Krous (Doutzen Kroes) i Anđelina Džoli (Angelina Jolie). U haljinama optočenim plavim šljokicama očaravale su Nina Dobrev (Nina Dobrev), Paris Hilton (Paris Hilton), Tejlor Svift (Taylor Swift) i Deniz Ričards (Denise Richards).

Boje zlata, bakra i srebra u kombinaciji sa šljokicama daju efekat neodoljivog luksuza, te su mnoge poznate dame, poput En Hatavej (Anne Hathaway), Bijonse (Beyoncé) i Kamile Alves (Camila Alves) obogatile kolekciju svojih haljina upravo tako nečim.

Crna – kao najmoćnija i večna boja za sve prilike, uvek je odličan izbor i sa njom nema greške. U mini ili maksi varijanti crne šljokice se rado nose, ostavljajući bez daha, posebno u kombinaciji sa crvenim ili karminom boje vina. Bordo šljokice isto mogu biti sjajno rešenje na haljinicama poput onih koje su ponele Blejk Lajvli (Blake Lively) i Majlin Klas (Myleene Klass).

slika 150 Trend sa crvenog tepiha: Šljokice

Prelepa glumica u tirkiznoj haljini kreatora Zuera Murada, sirena kroja

slika 250 Trend sa crvenog tepiha: Šljokice

Zvezde su bez razmišljanja prigrlile trend smaragdnozelene u kombinaciji sa šljokicama

slika 340 Trend sa crvenog tepiha: Šljokice

Trend zelenog sjaja nije zaobišao ni Salmu Hajek, Zoi Saldanu i Sijenu Miler

slika 432 Trend sa crvenog tepiha: Šljokice

Nina Dobrev izgleda zanosno u u ovoj svetlucavoj, plavoj haljini koju potpisuje Eli Sab

slika 528 Trend sa crvenog tepiha: Šljokice

Kraljevsko plava - kao predivna, moćna boja

slika 628 Trend sa crvenog tepiha: Šljokice

Bez obzira na dužinu, kroj i boju haljine šljokice uvek dodaju na glamuru

slika 723 Trend sa crvenog tepiha: Šljokice

Karolina Kurkova u jednom prenakićenom, ali ipak šik izdanju

 Trend sa crvenog tepiha: Šljokice

Atraktivna Irina Šajk nosi šljokice kao glavni detalj na haljini Roberto Cavalli

slika 918 Trend sa crvenog tepiha: Šljokice

Svedeno i blještavo: očaravajuća Rouzi Hantington Vajtli u kreaciji Naeem Khan

slika 1111 Trend sa crvenog tepiha: Šljokice

Ponovo Karolina Kurkova i šljokice, ovog puta u fantastičnoj haljini Roberto Cavalli

Izvori fotografija: stylebistro.com, zimbio.com, lamodellamafia.com, celebstar.org, paulidoodles.blogspot.com, thebudgetfashionista.com, werdyo.com, main.stylelist.com, fashion.about.com, fashionbombdaily.com, entertainista.com, sequingown.wordpress.com, ivysays.com, posh24.com

Prethodne tekstove iz serijala “Trend sa crvenog tepiha” možete pogledati ovde.


Stefana Pavlović: “Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

Comments