Svi pričaju o najnovijoj modnoj saradnji: Aleksandar Vang i H&M.

Istina je, poznati dizajner kreiraće kolekciju za brend H&M, a njegova linija će biti dostupna u radnjama od 6. novembra.

Načekaćemo se dok vidimo šta su nam spremili, a do tada možemo da polemišemo o očekivanjima.

Jasno i glasno ćemo reći da je ovo modni spektakl, a ovoj modnoj saradnji raduju se mnogi širom sveta, pa i mi. Entuzijazma i želje da sve bude hit, ne manjka, a ako postoji i minimalna šansa da bilo ko povezan sa njima, vidi ovo, evo naših predloga koje bismo voleli videti u kolekciji.

Ako se to ne desi, ipak smo pokušali! Kao kad dete šalje pismo Deda Mrazu, pa ne dobije ono što je napisalo, a ipak se podjednako raduje poklonu koji je Deda doneo.

Na našoj listi prvi je duks sa natpisom. Veoma moderan i trendi, a sve velike zvezde poput Rijane nisu odolele čarima istaknutih rečenica.

1 2 Trend: Šta nam to modni tandem Vang H&M zanimljivo sprema?

Hm, sa aksesoarima ne sme da omaši. Sigurno da bismo voleli da vidimo elegantnu, a klasičnu torbu u neuobičajenoj boji (možda baš ovoj).

2 21 Trend: Šta nam to modni tandem Vang H&M zanimljivo sprema?

Uostalom, očekujemo sve… pa čak i kombinaciju crne sa neonskom bojom. A upečatljivi autfiti njegov su fah. Vodeći se onim što smo videli na Nedelji mode u Njujorku, mislimo da će kombinacije biti slične ovoj.

3 2 Trend: Šta nam to modni tandem Vang H&M zanimljivo sprema?

Cipele su večita opsesija svih žena, pa će verovatno biti raznih modela, kreiranih tako da može da ih nosi masa devojaka. Visoke potpetice i kvalitetni materijali pod palicom Aleksandra Vanga ne mogu da izrode loš spoj.

4 2 Trend: Šta nam to modni tandem Vang H&M zanimljivo sprema?

Za kraj, iskrena ispovest: pored aksesoara, odeće i trendi stvari, možemo očekivati sve, pa čak i gumeni komad u obliku ajkule dizajnera Aleksandra Vanga. Spremni smo i očekujemo neočekivano. A vi?

5 21 Trend: Šta nam to modni tandem Vang H&M zanimljivo sprema?

Do neke nove kolekcije, uživajte u videu koji je obeležio njegov rad u 2013. godini.


Violeta Stojanović

Comments