Jesen je već u punom jeku, a živa u termometru pokazuje da ni prava ledena zima nije više tako daleko. Iako smo navikli da se u hladnijim periodima godine utopljavamo u slojevima crne, braon, tamnozelene ili u najboljem slučaju bež odeće, najčešće veoma svedenih krojeva, ove jeseni slobodno recite jedno veliko “NE” monotonim bojama i modelima.

Stella McCartney Trend za jesen i zimu: Geometrija

Stella McCartney

Diane von Furstenberg Trend za jesen i zimu: Geometrija

Diane von Furstenberg

Jill Stuart1 Trend za jesen i zimu: Geometrija

Jill Stuart

Christopher Kane Trend za jesen i zimu: Geometrija

Christopher Kane

Neka vam kao inspiracija, za početak, posluže neki od modela koji su prošetali pistama svetski poznatih modnih brendova kao što su Stella McCartney, Diane von Furstenberg, Jill Stuart i Christopher Kane. Koristeći najrazličitije materijale, od svile i pamuka, do kašmira, dizajneri širom sveta poigravali su se svim geometrijskim oblicima, dodajući svojim kombinacijama vesele boje – na taj način stvorili su jedan od vodećih trendova za ovu sezonu.

Peter Pilotto Trend za jesen i zimu: Geometrija

Peter Pilotto

Pringle of Scotland Trend za jesen i zimu: Geometrija

Pringle of Scotland

Bryce Aime Trend za jesen i zimu: Geometrija

Bryce Aime

Na vama je samo da izaberete svoju omiljenu šaru i kombinaciju boja. Kako se ovaj trend preneo na skoro sve odevne komade, neće biti teško da u radnjama pronađete baš ono što želite. I uz pokoji komad interesantnog nakita, takođe inspirisanog geometrijom, spremno i u trendu dočekaćete hladnije dane!


Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Comments