Tradicionalno, kaiš je služio da naglasi ženski struk. Međutim, danas to više nije pravilo, nosimo ga i ispod grudi i na kukovima. Staro zlatno pravilo kaže da kaiš treba upariti sa cipelama i torbom. Mi predlažemo da odaberete nešto drugačije i napravite svoju stylish kombinaciju.

Ove sezone ”u trendu” su tanki i fini kaiševi. Pravi izbor naročito ako volite retro look. Nosite ih preko kardigana, blejzera, muških majica ili čak i kaputa i krzna!

Mnoge kuće kao što su John Galliano, Nina Ricci, Fendi i Hermes predlažu da jednostavno uvrnete tanak kaiš. Moderno i interesantno, zar ne?

Ako je vaš stil romantičan i ženstven, naš predlog je satenska ili svilena mašna, preko pantalona visokog struka i neke lepršave bluze, ili čak i preko kaputa.

Predlog za poslovni look je kaiš preko blejzera i to u jarkoj kontrastnoj boji.

S obzirom da je zima pred nama i da nam je najbitnije da nam bude toplo i udobno, možemo ukombinovati kaiš i sa kaputom. Zapamtite da u toj varijanti kaiš mora biti tanji, nikako ”oversize”!

Kako ćete vi nositi kaiš ove zime?


Nađa obožava šoping. ”Sve je pitanje dobrog ukusa” kaže Armani, a ona tako misli. Ne može da živi bez kafe, dobre muzike, životnih iznenađenja i ljudi koje voli.

Comments