Pravilne linije i dizajn više nisu vodeća atrakcija novih modnih kolekcija. Umesto njih, trend za ovu sezonu je asimetrija kroja i materijala, koja daje glamurozan izgled kreacijama, kao vrhunskim delima arhitekture.

Rezervišite sebi kartu za put kroz vizionarne kolekcije koje će vam pokazati kako da vas ponese talas asimetričnog stila.

Cushnie et Ochs Trend za jesen/zimu 2010/11: Asimetrija

Ovaj trend se posebno ističe u radu kreatora kojima je cilj revolucionarna promena klasičnih krojeva, i to potpuno novim idejama koje doprinose evoluciji ove umetnosti ali i osećaju za stil same javnosti. Oni koji vole fascinatne i neuobičajene strukture, biće oduševljeni idejama koje su predstavili u svojim kolekcijama Jil Sander, Cushnie et Ochs, Emilio Pucci i Nanette Lepore.

Jil Stuart Trend za jesen/zimu 2010/11: Asimetrija

Ovaj stil je predviđen pre svega za dame koje se ponose i žele da se poigraju svojom siluetom i oblinama. Bez obzira li se odlučite za stylish komade koje smo videli u reviji Mark Fast-a ili ste više za poluformalne i glamurozne haljine Sophia-e Kokosalaki, najbitnije je da ih nosite sa samopouzdanjem. Da još više istaknete figuru, kao aksesoar iskoristite pojaseve i cipele sa visokim potpeticama. Ili ako više volite Grundge look koji je predstavila Jill Stuart, uparite asimetrične kreacije sa čizmama.

Mark Fast Trend za jesen/zimu 2010/11: Asimetrija

Čak ni crveni tepih nije pošteđen ovog trenda, pokazala nam je Stella McCartney.

Usudite se da budete različite i spektakularne!

Izvor fotografija: vogue.com

Comments