Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Tokom meseca mode i s početkom jeseni, uočili smo grupice dobro stilizovanih žena. Mislite da pričam o onim ekipicama koje se svakog septembra, hitro dogegaju do prvih redova prestižnih revija? Istina je da nakon što producent revije da znak za početak i svetla obasjaju pistu, svaki put, ne znam gde bih pre pogledala, da li u te #girlgagngs koje revije prate iz prvih redova, ili one modele koje, pune samopouzdanja, kao da su same sebi na svetu dovoljne, iznose najnovije kreacije za predstojeće sezone.

Ipak, protekla revijska etapa u svetu modne industrije je donela neke nove trendove. Oni su bili takvi da mi ni dupli par naočari ne bi bio dovoljan da svaki outfit zasebno ispratim. Naime, radi se o momentu za koji je zadužena produkcija revije, koja je, uvodeći ga ove jeseni, besramno iskoračila iz mraka koji prave kulise jedne modne revije i pokazala ko zapravo povlači konce u materijalizaciji celokupnog revijskog paketa jednog brenda. Taj momenat je na piste izveo po nekoliko modela istovremeno, i to po najmanje tri, u grupicama. Dok se mesec mode privodio kraju, ovog puta je bilo više nego jasno da je “ženska banda” najnoviji trend koji treba ispratiti i da ti je za dobru zabavu, ali i sigurno koračanje kroz vrtloge svakodnevice, potrebna ekipa. Možda ovaj trend miriše na ostatke tinejdžerskih dana, ali možda je i avokacija perioda u kome su bile popularne serije poput Čarlijevih anđela, Prijatelja i drugih, a možda i priprema za neka najavljena #remake ostvarenja u dolazećoj kalendarskoj godini. Kako god bilo, nije naodmet istaći i da je bilo preteča, kao za svaki trend, tako i za ovaj, te je pre nekoliko sezona ovaj “novi” trend, #girlgang na pisti, ali i u reklamnoj kampanji, već uveo jedan modni gigant. U pitanju je, ni manje, a ni više nego, dvojac sa Apenina. Za one koji i dalje ne naslućuju o kome se radi, biće dovoljna ekipa od dva velika slova: D&G.

Dakle, krajnje je vreme da, ako već nisi, ove sezone uzmeš pod ruku svoju BFF i zajedno, dobro stilizovane, krenete u nove pobede. Potrebe za podrškom, istina, jesu možda najizraženije u tinejdžerskom periodu, ali ovo je jedna od onih retkih tekovina tinejdžerskih godina, koje nikako i nikad ne treba da ispustiš. U to ime, donosimo ti reviziju #girlgang trenda sa nedavno završenih nedelja mode i predloge za hangout uživo, sa prijateljicama.

Mugler

Da je moguće izgledati prelepo u bilo kojoj veličini, kad pored sebe imaš članove svoje #girlgang, jasno potvrđuje Mugler. Inače, s obzirom  na to da dolazi sezona hladnih dana, slobodno nabavi par dobrih, dugačkih rukavica i sačuvaj ih do proleća, jer će to biti #musthave za predstojeću sezonu.

Editors choice