Issey Miyake

Dobra zabava je uvek bolja u paru. Issey Miyake brend nas je, na nedavno održanoj reviji, podsetio da je zabava najvažnija sporedna stvar. Dakle, uhvatite prijateljice za ruku, i pravac na neku dobru igranku, jer je došlo vreme za razmrdavanje.

Balmain

Olivier Rousteing, iza brenda Balmain, poručuje da siguran korak odzvanja batom nekoliko para dobrih štikli. Dakle, jedan power walk sa BFF do posla ili na put do ma koje destinacije ti značajno može podići samopouzdanje i produktivnost tog dana.

Coach

Coach ovog puta tebi i tvojoj BFF donosi idealne predloge za poslovni outfit, koji se savršeno uklapa za prilike happyhour-a, ili pak, pauze za ručak u gradu.

Celine

Celine je pod dizajnerskom palicom Hedija Slimanea doneo French girl stil u boemskom ruhu, što je dodatno pojačano tokom moćne #girlgang završnice revije, u atmosferi prigušenog svetla. Dakle, drage moje, ako je ovom brendu verovati na reč, pod svetlucavim noćnim nebom, i te kako je in da se odate boemskom životu, ruku pod ruku sa članovima svog #girlgang tabora.

Naslovna fotografija: instagram.com/dolcegabbana

Nevena Vujović

Comments