Mint boja

Mint boja je pre nekoliko godina zavladala modnim svetom, a onda se čini nam se – naglo pritajila i skoro pa nestala. Viđali smo je u uređenju enterijera, ali ne i u modi – do veoma skoro. Ipak, ona se u 2021. godini vraća u modu u velikom stilu, i sigurni smo da ćemo je videti na više revija u ovoj godini. Mint boja možda deluje nežno i suptilno, ali je zapravo veoma karakteristična i upadljiva. Prednost ove boje je što dobro izgleda kako u letnjim, tako i u zimskim mesecima. Možete je, kao na fotografiji, uklopiti uz aksesoare u ljubičastim tonovima, sa kojima se jako dobro uklapa.

Klasična crvena

Crveno, volimo te crveno! Crvenoj boji se često vraćamo, ali ne uvek kroz odevne komade, već češće kroz šminku, karmine, aksesoare. Crvena je boja strasti, boja ljubavi, boja energije i boja jačine, i mnogima se čini da je onda jednostavno “previše” i da ne mogu da je iznesu, a to zapravo nije istina. Ne plašite se crvene boje, već joj se slobodno prepustite i verujte nam, njena magija će vas veoma brzo i lako osvojiti, i više nećete moći da zamislite garedrobere bez nje. Takođe, crvenu boju možete kombinovati i sa drugim suptilnijim tonovima, a u krajnjem slučaju ako niste sigurni sa kojim – jednostavno ukombinujte crvenu uz crvenu! Sa tom kombinacijom nikada nema greške.

Crvena + druge boje

I za kraj, kao što smo rekli, crvenu boju možete lako ove godine kombinovati sa drugim bojama, naročito onim osnovnim kao što su žuta ili plava. Znamo, ovo nekima zvuči kao neverovatan izlazak iz zone komfora, ali samo hrabro, možete vi to. Jednom kada se oslobodite i probijete led, boje će samo nastaviti da teku vašim mislima i odevnim kombinacijama! Uživajte!

Naslovna fotografija: instagram.com/whowhatwear

Jovana

Comments