Ušli smo u 2021. godinu, sa novim nadanjem i novim, boljim raspoloženjem. Dakle, vreme je da se naša nova energija prikaže i u našem stilu odevanja, a to znači samo jedno – boja, boja, boja! Ove godine uživaćemo u odevnim kombinacijama u jarkim bojama, jednobojnim odevnim komadima, ali color block kombinovanjem boja. Jednino pravilo kojeg bi trebalo da se pridržavate je – bez crne, bele i sive molim! Sem toga, u opticaju je apsolutno sve. Sunčanožuta boja, vatrenocrvena, jarka pink, neboplava, lajm-zelena.. u name it. Na vama je dakle samo da uživate i prepustite se bojama, i prestanete da se krijete iza neutralnih nijansi. Dajet slobodu svom karakteru i pokažite ga kroz boje koje ste uvek voleli, a nikada se niste usudili da ih iznesete! Vreme je!

Pink-roze i sunčanožuta

Mlade i talentovane sestre muzičarke, Chloe i Halle prate trendove, kako u muzici tako i u modi, i one su jedne među prvima koje su predvidele trend dolaska jarkih boja na scenu. One se, kao i uvek oblače u matching odevne komade, a ovog puta odlučile su se za sexy, uske i nabrane trenerke koje naglašavaju njihove figure. One se nisu odlučile za kombinovanje dve ili više nijansi već za jednobojne lookove u popularnim bojama, a kada stanu jedna do druge na scenu, biće prava i aktuelna color block kombinacija. Autfite su zato uklopile uz atraktivne frizure, naočare za sunce i chunky minđuše, koje su takođe u trendu.

Roze i neboplava

Ako ste nežnije prirode, a i dalje želite da učestvujete u trendu boja, ovo je savršen look za vas. Roze rolku možete uklopiti sa svetloplavim pantalonama, za suptilnu color block kombinaciju, koja sigurno neće proći neopaženo. Roze rolka je praktičan i efektan odevni komad koji možete kasnije uklapati i uz druge odevne kombinacije i boje, a u ovoj sezoni takođe će biti aktuelno kombinovati je sa crvenim tonovima. Da, dobro ste nas čuli, crveno i roze. Hej, preživeli smo 2020. godinu, vreme je da malo rizikujemo i modno se zabavimo!

Lajm-zelena

Zelena boja nalazi svoje novo i zasluženo mesto na modnoj sceni, a među zelenim tonovima naročito se ističe lajm-zelena boja. Ovo je svetlija, ali neobična boja, koja defintivno privlači poglede i za koju je potrebno hrabrosti. Ali, ako ste spremni i željni da iznesete ovu boju, sigurno ćete zablistati! Nju je možda najbolje ne kombinovati sa drugim nijansama jer je sama po sebi dovoljno jedinstvena, ali i ako to uspešno učinite, svaka vam čast. To će pokazati da ste pravi modni znalac.

Comments