Dosad nisam upoznala ženu ili devojku koja ne obožava lep, kvalitetan i udoban donji veš. I mada je jasno da veš nije nešto što je za svačije oči i što često može da bude i samo stvar lične satisfakcije, ipak je značajan deo našeg svakodnevnog outfita. Ukoliko se lepo osećam u vešu koji tog dana nosim, pa makar ga ne video niko sem mog ogledala u sobi, osećaću se kao da je tog dana ceo svet moj.

S obzirom na to da sam devojka koja voli veš koji će mi dobro stajati i naglašavati oblik mog tela, a istovremeno mi je veoma važno da bude udoban, jer sam dosta fizički aktivna – presrećna sam što u poslednje vreme nailazim upravo na modele koji odgovaraju svim mojim potrebama. Oblik mog tela je klasično ženstven, i sada više nego ikada ranije konačno uspevam da pronađem komade u kojima će moje obline izgledati fenomenalno.

Trend brendova koji svojim modelima podržavaju ženska tela različitih veličina i oblika, raste iz godine u godinu, i ovog leta je čini mi se dostigao svoj peak. U vreme izolacije koja traje i tokom leta, kada nam je komfor svima važan i kada i treninge obavljamo od kuće, bitno je osećati se komforno, kao i to da nam veš ne smeta pri pokretljivosti. Takođe, upravo onda kada možda ne izlazimo iz helanki i pamučnih majici, veš bi trebalo da nas podseća na to da smo ženstvene, lepe i moćne i da nam pomogne da se osećamo dobro.

Comments