Već smo de donekle pomirili sa činjenicom da 2020. godina nije sjajna godina za modu, i da je fokus većine naših outfita zapravo na praktičnosti i komforu. Uz to, nošenje maski nam umanjuje potrebu i želju za nošenjem neobičnih makeup look-ova, ali jedna stvar nam ipak preostaje – a to je nakit! Vreme je da zasijamo na jedinstven način uz neobične minđuše, chunky ogrlice i oglavlja, a u nastavku trenda predlažemo vam nekoliko trendy aksesoara koje smo primetili na modnim revijama koje nam najavljuju trend za prolećnu sezonu 2021. godine.

Ove sezone fokus nakita nije bio samo na neobičnim oblicima, već i na bojama koje su često bile izraženo neon, kao na primer u revijama modnih brendova Chanel, Versace i Valentino. Oni koji su se više fokusirali na formu i materijal od kog je sačinjen nakit bili su brendovi Givenchy i Rokh, dok su modne kuće kao što su Jacquemus i MM6 Maison Margiela neke od svojih signature aksesoara pretvorili u modne detalje. Jacquemus nam je predstavio najmanju do sada verziju svoje torbe u obliku priveska, dok smo na Maison Margiela reviji takođe mogli videti čuvene Tabi čizme, isto u obliku priveska. Brendovi kao što su Schiaparelli, Acne Studios i Miu Miu odlučili su se za malo apstraktniji pristup, a mi trenutno ne možemo da se odlučimo koji bismo pre od svih ovih aksesoara poželeli da nosimo!

Givenchy – chunky ogrlica

Za prave ljubitelje nakita, i one koji vole da eksperimentišu – Givenchy je savršena inspiracija! U poslednjoj kolekciji ne samo da su prikazali najveću chunky orglicu sezone, već je ona kompletno prekrivena cirkonima. Dakle, ukoliko ste odvažni i volite da vaš nakin bude primećen, ne tražite dalje. Jedna ovako efektna ogrlica privući će svu pažnju i fokus pravo na vas.

Comments