Schiaparelli – fokus na minđušama

Ukoliko imate kratku kosu, ili volite da nosite kosu podignutu u rep ili pletenice – minđuše su savršen nakit za vas, a dobra vest je da su i u trendu! U trendu su naročito velike, chunky, neobične minđuše boje zlata, koje u sebi mogu sadržati cirkone ili drago kamenje. Inspiraciju za ovakav tip minđuša pronađite u najnovijoj kolekciji brenda Schiaparelli, koji je poznat po inovativnim i ekscentričnim aksesoarima.

Miu Miu – sparkly naočare za sunce

Znamo, znamo, leto je prošlo – ali još uvek nismo spremni da se odreknemo naočara za sunce! Ukoliko i vi volite da hvatate svaki zrak sunca, Miu Miu ima savršene naočare za vas, koje će vam ulepšati svaki dan i uneti u njega sjaj koji mu nedostaje. Sa razlogom se nekad kaže da život možemo posmatrati kroz ružičaste naočare, jer mislim da bi kroz ovaj model svet nedvosmisleno izgledao bolje!

Christian Dior – rajf ili marama/turban kao modni detalj

Ukoliko niste preveliki ljubitelj nakita, oglavlje može biti pravo rešenje za vas. Rajfovi su ponovo trendu, ali oni glomazni, jednobojni i efektni, a uz rajfove, kosu možete ukrasiti i maramom vezanom tako da izgleda kao turban. Uz ova oglavlja i frizura može da vam ostane jednostavna, tako da uz veoma malo truda možete izgledati sređeno i ženstveno.

Naslovna fotografija: instagram.com/acnestudios

Jovana

Comments