Nakon svih onih paklenih vrućina, napokon nam je stigla dugo iščekivana jesen. Prva asocijacija na jesen je opadanje lišća, promena boja, topla čokolada, čaj, kafa, veliki džemper, čizme, ušuškanost. Ovo godišnje doba je idealno za slojevito oblačenje, mešanje stilova, obmotavanje u što veći šal, i to sve prilikom ispijanja nekog toplog pića. Oni najveći ljubitelji i poznavaoci mode, najviše i vole period slojevitog oblačenja, jer se tu zapravo najbolje i vidi dar za kombinovanje odeće i uklapanje aksesoara uz sve to. Mi smo izdvojili šest must have komada za ovu jesen, koje će svaka osoba koju interesuje moda želeti da ima u svom plakaru.

Dugački kaput na preklop

Ove sezone možemo očekivati da vidimo što više dugačkih mantila na preklop koji se vezuju. Oni će definitivno biti najaktuelniji komad koji će se nositi preko svakog autfita, a što se boje tiče, sve nijanse sive, nude, kamel, crvena, karamel, su u trendu. Odaberi one koji imaju neki pojas i recimo velike džepove, to će biti pun pogodak. Ukoliko smatraš da si niže visine i da uz tebe ne bi išao skroz dugačak kaput, onda je onaj srednje dužine pravi izbor.

2018 autumn must have pieces streetstyle robe coat 1 #TrendAlert: Odevni komadi koji će obeležiti jesen 2017. 2018 autumn must have pieces streetstyle robe coat 2 #TrendAlert: Odevni komadi koji će obeležiti jesen 2017. 2018 autumn must have pieces streetstyle robe coat #TrendAlert: Odevni komadi koji će obeležiti jesen 2017. 2018 autumn must have pieces streetstyle coats #TrendAlert: Odevni komadi koji će obeležiti jesen 2017. 2018 autumn must have pieces streetstyle 2 #TrendAlert: Odevni komadi koji će obeležiti jesen 2017.

Upadljive čizme do gležnjeva

Već smo ranije pričali na temu čizama do gležnjevai kako su one najaktuelniji komad obuće za ovu sezonu. Poželjno je čak da budu što upadljivije, recimo srebrne ili sa nekim printom. Možeš da ih kombinuješ uz bilo šta, uz haljinu, suknju, farmerke, samo se potrudi da budu do zgloba ili malo preko njih, negde do pola lista, kako bi tvoje čizmice ipak došle do izražaja.

2018 autumn must have pieces streetstyle red ankle boots #TrendAlert: Odevni komadi koji će obeležiti jesen 2017. 2018 autumn must have pieces streetstyle ankle boots #TrendAlert: Odevni komadi koji će obeležiti jesen 2017. 2018 autumn must have pieces streetstyle 123 boots #TrendAlert: Odevni komadi koji će obeležiti jesen 2017. 2018 autumn must have pieces streetstyle ankle boots red #TrendAlert: Odevni komadi koji će obeležiti jesen 2017. yellow boots 2018 autumn must have pieces streetstyle 1 #TrendAlert: Odevni komadi koji će obeležiti jesen 2017.
Comments