Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Ukoliko do sada nisi pozlatila bar neki deo svog garderobera, smiraj tekuće kalendarske godine je idealna prilika da to ispraviš. O čemu se radi? Naime, čitav Instagram, ili bar onaj fashion deo njega, kao da je okitio svoje kuloare u čast predstojećih praznika dekoracijom u boji zlata, i to, poput svake svetske metropole – na vreme. Ako dalje ostavimo šalu po strani, postaje evidentno da je modna industrija počela da investira u zlato. Kad malo bolje razmislimo, to je potpuno logičan sled, usled okolnosti koje su zadesile modnu industriju.

Zasigurno si primetila da su, u jeku velike krize i procesa tranzicije u ovoj industrijskoj grani, mnogi veliki brendovi i poznata imena, poput Zaca Posena, zabravili svoje modne ateljee na neodređeno vreme. Sa druge strane, u potpuno opravdan rizik su svakako ušli brendovi i modni velikani, čiji su dizajnerski umovi napustili svoj tron, poput jedinstvenog Karla Lagerfelda. Dakle, u čitavom modnom svetu koji je uzdrman, pre svega, finansijskim preokretima na skoro svakom koraku, jedini izlaz je, verovali ili ne, ulaganje u zlato. Naime, to nije nimalo čudna praksa u ekonomiji, u kojoj se usled pojave nestabilnosti na tržištu valuta investira u zlato, koje još predstavlja i realnu i pravu vrednost investicionih fondova i banaka. Imajući sve ovo u vidu, treba naglasiti da je došlo vreme da prebrojiš svoje “zlatne poluge” i podlegneš ovom trendu, koji je svojevrstan odgovor modne industrije na već neko vreme prisutne, tektonske poremećaje koji je menjaju u korenu. On zapravo, u velikoj meri, govori da modna industrija još uvek ima šta da ponudi, do puke uglađene spoljašnosti visokoplatežnim slojevima. I tako, na genijalan način, svoje protestne transparente “kači” na pleća svima, upravo kroz trendove poput ovog “zlatnog”. Dakle, koliko već sada, uskoči u svoj “rebel mode” bez oklevanja jer je i on u trendu već neko vreme unazad i ne brini ni o čemu jer sve će to narod, ali i modna industrija pozlatiti. Mi ti u te svrhe osvetljavamo sve estetske tačke i mesta koja su pozlaćena, u nadi da ćeš se, poput nas, zaljubiti u ovaj zlaćani trend.

Odeća 

U celosti ili delimično zlatni odevni komadi su svakako in ove sezone. Ono što je novo u odnosu na zlatne večernje i svečane toalete, neretko viđene i u periodu mnogo pre ovog, jesu pozlaćeni, casual komadi kao deo svakodnevnih odevnih kombinacija, prikladnih čak i u kancelarijskim satima.

Obuća

Ukoliko se odvažiš da svoja stopala udomiš u paru zlatnih čizmica, pri prvim koracima napravljenim u istim se osvrni za sobom i proveri koliko zlatnog praha si ostavila za sobom.

Editors choice