Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Sve što nam u ovom trenutku preostaje jeste da se u potpunosti posvetimo sebe i svim onim stvarima koje su nam neodostajale u prethodnom periodu. Laganim korakom se sve više oslobađamo i ponovo smo srećni na neke čudne načine, uživajući ujedno u svakodnevnim stvarima, koje su nam do skoro bile zabranjene.

Aksesoari koji će dominirati ovog leta, koje će verovatno nositi svaka druga devojka na ulici, u kafićima, klubovima, na sastancima, pa i na plažama biće chain ogrlice, zlatnih boja. 

Ovaj trend ponovo je popularizovao brend Bottega Veneta. U pitanju je izvorno rečeno – Gold Chain Necklace. Zlatna ogrlica, koja je praktično kao čoker, ide usko uz vrata i efektna je toliko da vam praktično treba samo jednostavan kroj i vi ste spremne! Ono što je takođe jako važno naglasiti jeste da ove ogrlice stoje kao pravo savršenstvo na vašem vratu onog trenutka kada dobijete zlatnu boju!

View this post on Instagram

By Tyrone Lebon

A post shared by Bottega Veneta (@bottegaveneta) on

Takođe treba reći i da vas ne navodimo na to da kupite upravo ovu Botteginu ogrilicu, jer koštaju i par hiljada evra. Može se to naći po mnogo povoljnijim cenama i to u raznim oblicima. Pogledaj koje smo to izdvojili kao ultimativno dominantne ovog leta! 

Jedan od najefektnijih modela jesu veće karike spojene u jednu čoker ogrlicu. Ovde su svi detalji upečatljivi, a baš svako, čak i oni koji se ne bave detaljima primetiće tu savršenu pojavu na vašem vratu. Moramo priznati da je ova ogrlica idealan partner crnoj elegatnoj boji!

Minimalistička ogrlica takođe može da bude veoma dobar izbor i može da se nosi i uz sportske komade. Što je više minimalistička to će više podsećati na pravo zlato. Dobro, možda to i nije neki cilj kojem težimo, ali svakako je efektnost ono čemu težimo, a to definitivno postižemo ovim tipom ogrlice.

Jasno je da dobro mogu ići i uz sportske komade, ali nisi ni svesna koliko dobro ova ogrlica zlatne boje ide uz elegantne svilene komade. Sigurno će doprineti tvojoj seksipilnoj crti.

View this post on Instagram

Date night silk 🐚

A post shared by Lucia Zolea (@luciazolea) on

Editors choice