U kombinaciji sa jednostavnom haljinom, kao detalj koji akcentuje izgled i unosi eleganciju, ogrlica će biti neizostavan deo tvog novog letnjeg look-a.

A ukoliko pričamo o odevnim kombinacijama sa umetnutim ogrlicama – ova zlatno-bela kombinacija je spoj jednostavnosti i efektivnosti, uz minimalni trud.

Slojevite ogrlice doprinose glamuru – velika zlatna ogrlica uz lančiće upotpuniće taj celokupni izgled i zameniti sve ono što nedostaje.

Ukoliko si jedna od onih žena koje obožavaju zlato i zlatne komade nakita, predlažemo onu koja je prava kopija zlatne ogrlice. Malo deblja od obične, ali ipak na granici da niko ne može da proceni da li je u pitanju bižuterija ili pravo zlato. Ovaj komad nakita preporučuje se na nekim izuzetno svečanim prilikama ili važnim događajima, gde treba da pokažeš sav svoj glamur i sjaj. 

Specifičan rad je takođe poseban. Ima tako nekih devojaka koje prosto obožavaju detalje i vole da je to sve sa ukusom rađeno, zagledaju, pipkaju, obrću po rukama i traže dobre i loše strane. Ima tih devojaka koje vole da svaki detalj bude na svom mestu, da se vidi da je u tu ogrlicu uloženo mnogo truda i rada, a pre svega ljubavi. Tako da, čoker zlatnu ogrlicu možeš i naručiti od nekog ko se bavi ručnom izdradom nakita. Sasvim je sigurno da ćeš imati unikatnu ogrlicu. 

Naslovna fotografija: instagram.com/mvb/

Jelena 

Comments