Sa novim godišnjim dobom i predstojećom sezonom, pored modnih trendova koje svi pomno pratimo i beuaty trendovi su oni koji zazuzimaju veliku pažnju devojaka koje vole da su uvek trendu.

Čak i one devojke kojima to nije bitno, vole bar da znaju šta modni i beuaty stručnjaci preporučuju za naredan period. Trenodvi boja lakova za nokte se često menjaju, a opet kada malo bolje pogledamo često ostaju i isti, ili se vrte u krug. Ono što je defintivno istina jeste da se svake sezone ipak jedan ili dve boje izdvoje najviše i sve devojke požele da nose baš tu boju na svojim noktima.

Dakle, koje su to boje lakova za nokte koje će nas mamiti ove sezone? Beauty stručnjak i umetnik za iscrtavanje noktiju poznatih ličnosti u Holivudu, Stef Stoun otkriva nam koje su boje ali o oblici noktiju u trendu ovog proleća. Ona često i radi editorijale poznatih modnih magazina tako da dolazimo do informacija o predstojećim trendovima iz prve ruke.

Plavi Trendi boje lakova za nokte koje TREBA da isprobate odmah

Tamnije nijanse plave

Teget i tamnoplavi nokti nisu ništa novo, ali i ove sezone su u trendu kao i prethodne. Tamne nijanse vam se obično čine kao riskantne za skidanje i ostavljanje tragova po koži i zanokticama, ali nekada zbog trendova pristajete na sve. Ove sezone plavi nokti dobijaju dodatni sjaj i detalje u vidu šljokica, tako da ukoliko tražite novu nijansu laka za nokte gledajte da bude ona sa dosta glitera. Što se oblika tiče s obzirom na to da je ova boja prilično primetna, najbolje je nositi na kratkim i kockasto oblikovanim noktima.

Gliter plavi Trendi boje lakova za nokte koje TREBA da isprobate odmah

Bež nokti

Ove sezone zabravite na sjajne nijanse bež lakova za nokte ili na one prozirne, već birajte potpuno neprozirne i toplog tona. Ovu boju noktiju možete kombinovati apsolutno uz sve jer je neutralna a opet daje elegantan izgled. Kada je oblik noktiju u pitanju Stef preporučuje da se ova nijansa nosi na špicastim noktima.

Bež Trendi boje lakova za nokte koje TREBA da isprobate odmah
Comments