Sivi nokti

Nijanse sive boje na noktima hit su već nekoliko sezona a ovog proleća se trend samo nastavlja i to u vidu tamnijih nijansi. Ova boja na noktima ostavlja jak utisak, primetna je i temeljna. Najbolje bi bilo da takođe birate one lakove koji su neprozirni i ne ostavljaju tragove prilikom premazivanja. Ukoliko želite neku smeliju boju na svojim noktima a ipak neutralnu, koju ćete moći da nosite uz bilo koju garderobu ova nijansa odličan je izbor. Kada je oblik noktiju u pitanju preporučuje se da oni budu lepo zaobljeni.

Sivi Trendi boje lakova za nokte koje TREBA da isprobate odmah

Crveni nokti

O ovoj boji laka za nokte nije potrebno ni mnogo pričati, jer crveni nokti nikad ne izlaze iz mode. Iz sezone u sezonu postoje one boje koje su više ili manje moderne, ali crveni lak zauzima jednako mesto svake sezone i tu se pitanje trenda i ne postavlja. Ovog proleća crvena možda dobija malo jači efekat, tj. birajte one “krv” crvene nijanse. Crveni nokti izgledaju sjajno bez obzira na to koje su dužine.

Crveni Trendi boje lakova za nokte koje TREBA da isprobate odmah

Mint nokti

Izgleda da nam se nakon tri godine trend mint noktiju ponovo vraća na velika vrata, što bi moglo i da nas obraduje jer je prava boja za tople letnje dane. Pastelne boje na noktima uvek prijaju očima tako da već sada možete krenuti u potragu za idealnom nijansom mint laka za nokte. Ova boja pristaje bilo kojem obliku noktiju, od onih kratkih i ravno sečenih do dugih i špicastih.

Mint Trendi boje lakova za nokte koje TREBA da isprobate odmah

Pastelne nijanse roze

Pored pastelne mint boje, ove sezone veliki trend predstavlja i pastelna nijansa roze boje ili popularno nazvana bebi roze. Ova boja je slična kao i bež, te se lako nosi i kombinuje uz svu garderobu. Nokti uvek izgledaju uredno i nemate problem sa ostacima laka na koži i zanokticama prilikom skidanja. Oblik je takođe proizvoljan, ali moramo priznati da ova nijansa roze savršeno izgleda na špicastim i dugim noktima.

Roze Trendi boje lakova za nokte koje TREBA da isprobate odmah

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvor fotografija: www.creativesidpfme.com, www.pinterest.com, www.etsy.com, www.stylesweekly.com

Zorana Jelenković

 

Comments