Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Jedan od prvih koraka pri uređivanju stambenog ili bilo kog drugog prostora je odabir boja za taj prostor. Trendi boje za enterijer će vam pomoći da se odlučite koja je najbolja ako je vašem domu potreban novi početak. Trendovi ove godine vraćaju par klasičnih, ali takođe sadrže i neke izazovnije izbore kojima će se vaš dom izdvojiti od ostalih.

Boja smaragda

Od kada je Panton izabrao smaragd za boju godine za 2013, zelenu sve više i više možete videti, kako u modi, tako i u enterijeru. Zelena na oči deluje smirujuće jer asocira na prirodu i stoga unosi mir i svežinu u prostoriju. Pošto je smaragd previše jak za neke prostorije, možete eksperimentisati sa svetlijom zelenom, od popularne mint do različitih nijansi maslinaste. Tirkizna i plavo-zelena može biti savršena za nekoliko detalja, ali takođe su sjajan izbor i za nameštaj kada su u pitanju trendi boje za unutrašnjost.

Zeleni zidovi Trendi boje za enterijer

Boja godine za 2013.

Svideće ti se i ovaj tekst.

Bronzana

Mesing je jedan od glavnih trendova enterijera, a uz njega je i bronza trendi boja za unutrašnjost jer deluje otmeno i unosi topinu. Sjajni metalni ukrasi mogu vam pomoći da dom pretvorite u sasvim moderan, dok će bronzana biti savršen način da se uspostavi ravnoteža u mračnijim unutrašnjostima.

Sa bronzom Trendi boje za enterijer

Deluje otmeno

Bež

Moderne neutralne boje su velika senzacija kada su u pitanju boje za unutrašnjost. Bež je na vrhu te liste. Ako niste preveliki fanovi živih boja u dizajnu enterijera, bež će biti jedan od najboljih kućnih trendova za vas jer će se uklopiti u svaki ambijent i dati mu mekoću poput kašmira. Korišćenjem previše bež učinićete da soba izgleda skromno, tako da dodajte makar malo druge boje, ali budite pažljivi kada pokušavate da je uskladite sa ostatkom vaše palete boja.

Bež3 Trendi boje za enterijer

Mekoća poput kašmira

Siva

Baš kao i bež boji, sivoj je potrebno pridati mnogo pažnje kada je u pitanju mešanje boja u unutrašnjosti. Neutralna nijansa najbolje funkcioniše kao sekundarna boja, dodajući dubinu prostoriji, a savršeno će je upotpuniti meke nijanse plave.

Belo Trendi boje za enterijer

Daje dubinu prostoriji

Žuta

Žuto obojena mala prostorija izgleda optički veća. To je boja raspoloženja i sreće, jer asocira na sunce kao izvor životne energije. Može se koristiti bilo gde u kući za dobijanje mekog sjaja. Pomešajte je sa drugim modernim mekim nijansama da stvorite savršen ambijent u dnevnoj ili spavaćoj sobi.

Žuto Trendi boje za enterijer

Uživajte u njenom šarmu

Ljubičasta

Tamnoljubičasta, trenutno vrlo popularna boja. Boja koja daje snagu. Možda ne može biti pogodna za celu sobu, ali kao detalj na zidu može da izvuče najbolje iz doma i da mu dodir mira pomešan sa vašim omiljenim neutralnim bojama.


Jovana Jovović studira novinarstvo na Fakultetu za kulturu i medije, piše kratke priče i beleži citate i omiljene delove iz knjiga koje čita. Možete ih pronaći na njenom blogu. Obožava Beograd, voli Novi Sad i uvek se vraća u Bar. Leto ne može da zamisli bez mora.

Editors choice