5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Kada je o modi reč, nekako se uvek bavimo ženama i pridajemo mnogo više pažnje. Posebno se bavimo opsesijom koju žene imaju prema cipelama. Ovog puta odlučili smo da vam prikažemo šta će to muškarci sa stilom nositi u narednom periodu.

Prikazaćemo vam šta je moderno i trendi, a vi slobodno izaberite modele po svojoj volji, pa trk do radnji u gradu da nabavite isti ili identičan primerak.

Mokasine su dostupne muškarcima u raznim bojama: braon, teget, crne, a za one malo smelije i u crvenoj i ljubičastoj boji. Udobne su i veoma praktične. Obično je unutrašnjost istih u istoj boji kao i spoljašnji izgled, a đon je od gume.

Prvo su nošene od strane domorodačkih plemena u Severnoj Americi, a sada su popularne širom sveta. Lake su za nošenje i udobne, a neki smatraju velikom prednošću to što nemaju pertle.

Slika113 Trendi cipele za muškarca sa stilom

Mokasine

Oksford cipele su veoma popularne kod muškaraca. Neizostavne su za poslovni sastanak, ali i klasičnu varijantu. Imaju tu notu elegancije u sebi, pa se lako kombinuju uz odela i džins.

Koriste ih muškarci za formalne prilike, a oni ozbiljniji čak i za neformalne. Muškarac može izgledati veoma seksi i privlačno u njima.

Slika212 Trendi cipele za muškarca sa stilom

Oksfordke

Cipele do članka od prevrnute kože, veoma su popularne. Šta više, nose ih muškarci u svim bojama, a lako se kombinuju uz sve. Kada se vratimo u prošlost, pevač Elvis Prisli 1956. pojavio se u ovakvim cipelama.

Slika35 Trendi cipele za muškarca sa stilom

Najčešće nošene samo preko leta ili kada je suvo vreme

Cipele sa nitnama su u poslednje vreme baš zaživele. Ne samo oni koji furaju taj stil oblačenja, već skoro svi muškarci sa stilom lako su prihvatili ovaj trend.

Slika46 Trendi cipele za muškarca sa stilom

Sa sve nitnama koje su ukras

“Borbene čizme” – tako smo nazvali ove koje slede. Duboke su i od kože. Lepo prihvaćene od strane muške populacije. Posebno ih vole oni koji su pripadnici military looka, jer im daju samopouzdanje i čine da se osećaju moćno i vatreno.

Slika55 Trendi cipele za muškarca sa stilom

Malo podsećaju na vojnički stil


Violeta Stojanović

Editors choice