Niti manjeg odevnog predmeta, niti više muke oko odabira istog. Da, drage dame, u pitanju je kupaći kostim. Ove sezone više je zaista više kada su kupaći kostimi u pitanju, a klasični jednobojni modeli gotovo da ne dolaze u obzir. Jer ovog leta volimo tufnice. I prugice! Volimo rese, perlice i trake. I obožavamo jarke, neonske boje.

Ukoliko još uvek niste pronašle onaj pravi – bez panike. Mi imamo par predloga za vas. Nova kolekcija kupaćih kostima Šolaja je idealna za sve devojke koje vole neobične, drugačije, a opet jako trendi modele. Jer, odlikuje ih sve gore pomenuto! A najbolje od svega je to što se ovi kupaći kostimi razlikuju od mora drugih, istih. Uživajte!

slika 127 Trendi kupaći kostimi Šolaja: Zanimljivi detalji i dodir neona

Interesantan dezen i preslatke perlice

slika 216 Trendi kupaći kostimi Šolaja: Zanimljivi detalji i dodir neona

Rese su i dalje jako moderne

slika 311 Trendi kupaći kostimi Šolaja: Zanimljivi detalji i dodir neona

Uvek glasamo za romantične tufne

slika 412 Trendi kupaći kostimi Šolaja: Zanimljivi detalji i dodir neona

Savršena kombinacija navy prugica i neonskih pertli

slika 512 Trendi kupaći kostimi Šolaja: Zanimljivi detalji i dodir neona

Kroj kupaćeg koji pristaje svakoj devojci

slika 69 Trendi kupaći kostimi Šolaja: Zanimljivi detalji i dodir neona

Slatko i ženstveno

slika 77 Trendi kupaći kostimi Šolaja: Zanimljivi detalji i dodir neona

Najaktuelniji trend sezone – neonske boje

Izvor fotografija: Šolaja Facebook stranica


Milica Rančić je večito neinspirisana kad dođe do onog “reč, dve o sebi”. Kad baš mora, sebe opisuje sa: “Ljubav”, “Osmeh”, “Šiz”. Nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Eto, nije mnogo ni probirljiva. Sklona je neosnovanom optimizmu (ko bi rekao?). Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom blogu Tulips and Lipsticks.

Comments