Kožni odevni komadi uvek su u modi i uvek ih možete nositi. Svaka prilika može da “podnese”neki autfit koji u sebi ima i nešto što je kožno. No, pravi izbor uvek je jedna kožna suknja, koja će vam dati malo onog vajba koji ima rok stil, a uz to u većini njih će izgledati moderno, trendi, ali i veoma elegantno i privlačno. Kožne suknje su definitivno komad koji vas neće izneveriti nikada, gde god da ste se zaputili, pa smo neke kombinacije sa njom izdvojili i danas vam ih predstavljamo. Pronađite inspiraciju za svoj sledeći look.

Kožne suknje se mogu nositi baš uvek, i tokom leta, proleća, ali i sada kada je došla jesen. Ukoliko želite nešto opušteniji izgled, kraću suknju ukombinujte sa jednom boyfriend majicom koju ćete uvući u suknju, uz to obujte neke mokasine ili patike na navlačenje, te preko svega teksas jaknu koja će sasvim dobro upotpuniti ceo vaš autfit.

S obzirom na to da su oversized komadi postali must have svakog ženskog garderobera, uz njih će kožna suknja izgledati odlično. Uzmite jednu ovakvu košulju, te je malo uvucite u suknju, ali ne sasvim, može malo da pada preko nje, i sve ovo ukombinujte uz jednostavne sandale i malu clucth torbu, te ćete biti spremne da se zaputite u najbolji noćni izlazak.

Kada smo već kod izlazaka i provoda, znajte da su kožne suknje uvek vaša najbolja prijateljica u tom trenutku. U kombinaciji sa bluzom ili košuljom koja je providna, daće vam veoma seksepilan izgled, koji bi trebalo da imate kada su ove prilike u pitanju.

Comments