Pokušavate da pronađete savršene cipele koje će biti perfektno stilizovane i trendi, a pre svega neverovatno udobne da u njima možete provesti ceo dan a da vas niti malo ne zabole noge? Hm…pustićemo vas da nastavite potragu a u međuvremenu vam preporučujemo da pokušate sa patikama.

Patike, da. Ali nemojte odmah da odmahujete glavom i negodujete jer ovo nisu obične sportske patike za trčanje već nešto potpuno trendi i moderno što možete da nosite uz skoro sve kombinacije. Naravno, u formalnim i svečanim prilikama sigurno je da ne mogu da zamene elegantne cipele sa potpeticom ali za svakodnevne modne kombinacije, čak i ako vam prilike na poslu to dozvoljavaju, ovi modeli patika su idealna obuća.

116 Trendi patike zbog kojih ćete ZABORAVITI na štikle

Jedne od ovih modernih modela patika jesu i Alexander McQueen srebrne patike sa blagom platformom, koja čini da svaki korak bude kao na oblacima. Iako su sačinjene od šljokica ova neutralna srebrna nijansa vam omogućava da ih kombinujete uz sve ostale boje koje imate u svom ormaru.

Poznati dizajneri i modne kuće kao što su Alexander McQueen, Marc Jacobs, Valentino, Stella McCartney, Dolce & Gabbana i mnogi drugi njapravili su sjajne kolekcije trendi patika.

Moderan dizajn, šarene i vesele boje, ukrašene kamenčićima, perjem i pre svega sa anatomskim đonom koji vam pruža udobnost i komfor tokom celog dana. Pa šta biste više poželele!

335 Trendi patike zbog kojih ćete ZABORAVITI na štikle

Dolce & Gabbana dvojac je u svom preoznatljivom stilu koristio jarke boje i naravno kristale. Uz ovakve i slične modele ovom možete obući i najjednostavniju kombinaciju one će ipak biti glavni “akteri” čitave modne priče.

Modni dizajneri su za predstojeću sezonu pripremili nesvakidašnje modele patika koje mogu izazvati različite komentare. Jedni će se oduševiti, ali verovatno će biti i onih koji vole klasiku te ovakve modele ne prihvataju otvorenog srca. Ali jedno je sigurno a to je da niko ne može ostati ravnodušan kada pogleda ovakve modele patika. Oni su upečatljivi, dovoljno efektni da možete i džak na sebe na navučete a ono što je bitno kada birate upravo ravnu obuću jeste da udobnost niko ne može da im ospori.

226 Trendi patike zbog kojih ćete ZABORAVITI na štikle

Prepoznatljiv dezen sa leptirima čine ove Valentino patike dovoljno efektnim iako je sam model sveden i jednostavan.

Comments