Kada je reč o kombinovanju uz ostale komade garderobe, tu ne bi trebalo mnogo da vas brine bilo šta jer ih možete kombinovati apsolutno uz sve. Ležerni autfiti koji podrazumevaju farmerke i majice su naravno uvek dobrodošle, jer upravo uz jednostavne kombinacije ove lepotice od patika dolaze do izražaja. Ali ono što je dodatni plus jeste da ih možete kombinovati i uz sakoe i pantalone na ivicu, tačnije i uz odelo i košulju. U zavisnosti od toga za kakvu priliku se spremate, možete ih kombinovati na različite načine.

443 Trendi patike zbog kojih ćete ZABORAVITI na štikle

Stella McCartney brend nije odoleo da iskombinuje različite dezene i zanimljive boje. I ovde imamo viši đon tako da je udobnost na prvom mestu, pored fantastičnog dizajna.

Haljine raznih krojeva takođe su odličan izbor, da li one uske pamučne koje prate liniju tela ili neke lepršavije, oba kroja možete na originalan način spariti sa trendi patikama. Zapravo, ono što je prednost ovih modela jeste upravo to da su patike sada dizajnirane na takav način da one više nisu rezervisane samo za sportske aktivnosti i neobavezne prilike. Nekada smo na patike gledali tako da ih obujemo kada smo u garderobi jednostavnog kroja i boja, a sada se trudimo da ih uparimo na što kreativniji način.

882 Trendi patike zbog kojih ćete ZABORAVITI na štikle

Kreativni tim Lanvin kuće se ove sezone odlučio za svedenije boje i modele. Ove espadrila- patike možete kombinovati i uz odela, sakoe i uz svaki model haljine. Crveni cvet u kombinaciji sa teget kožom odličan je tandem tako da vam izbor boja nećete smetati pri kombinovanju sa ostatkom garderobe.

773 Trendi patike zbog kojih ćete ZABORAVITI na štikle

Marc Jacobs ne odustaje od kreativnih i originalnih ideja te je i patike učinio zaista posebnim. Grafiti, šljokice, boje ručni rad je sve što je jednoj trendi i šik patiki potrebno.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije: www.vogue.com, www.cosmopolitan.gr

Zorana Jelenković

 

Comments