Kada su nam ruke ugrejane, hladnoću lakše podnosimo. Mit ili istina, nije ni važno, ali ono što znamo je da kada nam se prsti ukoče od hladnoće nije ni prijatno, a još manje praktično. Jedva držimo kišobran, torbu sa materijalom za posao, torbu za pijacu… Drhte ruke, drhtimo celi mi. A rukavice ili zagubimo negde u tašni ili ostanu u drugom kaputu.

Predstojeća sezona nudi nam neizmerno zanimljive modele rukavica da će vam biti žao da ih ne stavite još pre nego što izađete iz stana. Različiti printovi i vesele boje iz svake zime mogu da odagnaju sivilo. Kožne ili pletene, manje je bitno, svakako će vam grejati ruke i pritom biti zanimljiv ukras vašoj odevnoj kombinaciji. A eto i odlične ideje da u prazničnim danima obradujete dragu osobu originalnim poklonom.

Leopard Trendi rukavice

Leopard mašna kao originalan ukras

Zelene Trendi rukavice

Za zelenu zimu

Krem nitne Trendi rukavice

Ove morate imati

Sive biseri Trendi rukavice

Za one koji vole tople vunene rukavice

Ljubicaste Trendi rukavice

Purpurne dok fotografišete zimske pejzaže

Sareni dugmici Trendi rukavice

Slatki šareni dugmići da vam ulepšaju dan

Zute Trendi rukavice

Žute da prizovete sunce

Bele Trendi rukavice

Ukoliko želite nešto otmeniju varijantu rukavica - samo napred

Crvene Trendi rukavice

Crveni karmin i ovakve crvene rukavice, sve ostalo pada u drugi plan

Crne duge Trendi rukavice

Pletene i što duže


Zorana Cvetković – brbljiva devojčica u duši satkanoj od suprotnosti- rođena u minut do dvanaest poslednjeg dana u godini a užasava je stav „završiću to kasnije“. Plaši se visine a neostvarena želja joj je skok padobranom. Zimsko dete koje obožava sunce i vrelinu. Ne želi da odraste. Slatkiši, lepo pisana reč, ljubav i moda- tako malo za sreću treba.

 

Comments