Ako voliš da se pomalo igraš sa make-upom, uzmi srebrni ajlajner ili u nekoj boji koja u sebi ima neku vrstu odsjaja i iscrtaj sebi suptilno linije po licu, onako da komplimetiraju tvojim crtama lica. Jedino kad to radiš ne zaboravi čuvenu rečenicu Less is more”A kada je u pitanju glitter – “MORE IS MORE”.

Uvek možeš da pustiš kada je bilo koji festival u pitanju svoju kreativu na slobodu pa da je iskoristiš maksimalno, naročito ako sa drugaricama ideš, da se iskombinujete tako da se svaka odluči za jednu boju na koju se fokusira kako bi kao celina izgledale sve brutalno. Ako to nisu #friendshipgoals ne znamo onda zaista šta su!

Tu je naravno i opcija da uzmeš ili stickere ili cirkone, eventualno bisere koje možeš da lepiš na lice pomoću lepka za trepavice, što već i znaš verovatno sama. Tu je širok spektar izbora, od oblika pa sve do raznih boja koje možeš da iskombinuješ tako da tvoj outfit i tvoj make-up budu fantastični, što će te dodatno istaći iz mase ljudi koji će u principu svi biti slični.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestyleschoices

Jovan Žihlavski

Comments