Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

“Blue jeans, white shirt..” počinje sada već čuvena pesma Lane Del Rey koju svi volimo. Još jedan veliki dokaz da je iscepani jeans apsolutni hit svakog leta.

View this post on Instagram

#jeans

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Lagani teksas koji ima milion i jednu rupu koja se naravno dodatno iscepa, ispadaju konci na sve strane, za tobom tvoji stariji ukućani gunđaju jer nosiš iscepane stvari, ali tebe apsolutno ne zanima iz prostog razloga što voliš. Bonus je samo što je to apsolutni trend, iz godine u godinu.

Uvek kada ne znaš šta da obučeš, a krenula si bilo gde po vrelom letnjem danu ili uveče čak, teksas možeš kombinovati sa svim što poželiš. Da li je u pitanju top, obična majičica sa kul nekim nakitom uvek mogu dobro da izgledaju.

Nebitno da li su u pitanju farke, suknja, šorts, ili čak teksas jakna, ako ima samo mali element da je iscepano negde, može igledati mnogo dobro. Pritom sama pomisao da može da izgleda dodatno seksepilno, jer se vidi negde tvoja koža malo više nego što bi trebalo je zapravo cool, ako znaš da taj momenat izneseš sa stilom.

View this post on Instagram

#jeans

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Pritom, ima toliko opcija u bojama kada je u pitanju teksas. Od najsvetlijeg, preko kombinovanih nijansi, do crne, pa sve do bojenog teksasa u razne boje. Ne zaboravimo vladajući trend iz osamdesetih koji ne izlazi iz trenda nikad – personalizovana teksas jakna. 

Uvek možeš biti originalna tako što ćeš teksas jaknu ili bilo koji oblik teksasa koji imaš u ormanu i ne nosiš nešto posebno, personalizovati sa malo boje za tkaninu i tehnički, dobiti potpuno novi odevni predmet.

Editors choice