“Blue jeans, white shirt..” počinje sada već čuvena pesma Lane Del Rey koju svi volimo. Još jedan veliki dokaz da je iscepani jeans apsolutni hit svakog leta.

Lagani teksas koji ima milion i jednu rupu koja se naravno dodatno iscepa, ispadaju konci na sve strane, za tobom tvoji stariji ukućani gunđaju jer nosiš iscepane stvari, ali tebe apsolutno ne zanima iz prostog razloga što voliš. Bonus je samo što je to apsolutni trend, iz godine u godinu.

Uvek kada ne znaš šta da obučeš, a krenula si bilo gde po vrelom letnjem danu ili uveče čak, teksas možeš kombinovati sa svim što poželiš. Da li je u pitanju top, obična majičica sa kul nekim nakitom uvek mogu dobro da izgledaju.

Nebitno da li su u pitanju farke, suknja, šorts, ili čak teksas jakna, ako ima samo mali element da je iscepano negde, može igledati mnogo dobro. Pritom sama pomisao da može da izgleda dodatno seksepilno, jer se vidi negde tvoja koža malo više nego što bi trebalo je zapravo cool, ako znaš da taj momenat izneseš sa stilom.

Pritom, ima toliko opcija u bojama kada je u pitanju teksas. Od najsvetlijeg, preko kombinovanih nijansi, do crne, pa sve do bojenog teksasa u razne boje. Ne zaboravimo vladajući trend iz osamdesetih koji ne izlazi iz trenda nikad – personalizovana teksas jakna. 

Uvek možeš biti originalna tako što ćeš teksas jaknu ili bilo koji oblik teksasa koji imaš u ormanu i ne nosiš nešto posebno, personalizovati sa malo boje za tkaninu i tehnički, dobiti potpuno novi odevni predmet.

Comments