Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Devedesete, osamdesete, dvehiljadite, sedamdesete, šezdesete, pa čak i pedesete – godine iz kojih i dan danas crpimo inspiraciju za naš stil. Devedesete su dominiralne prethodnih godina i čini se da smo sve što smo mogli preuzeli, pa je današnji stil ne samo posledica modernih tekovima, već je savršen spoj onog starog sa novim načinom i stilom. Možda je čudno, ali sve to i dan danas izgleda savršeno. Čak i kada pogledamo stare slike oduševljeni smo hrabrošću devojaka da tada uklope nešto što mi ne bismo, i pored srušenih predrasuda, mogle danas da zamislimo na nama.

Nećemo da se lažemo, ali vrlo je verovatno da ni ne znamo odakle nam neki trendovi dolaze i možda čak i mislimo da su tekovina modernog doba, a oni ustvari stasali daleko pre. Zato je sada pravo vreme da vidimo šta smo to iz prošlosti doveli u 21. vek i šta je to što nikako ne prestajemo da obožavamo.

Marame na glavi 

Opušteno i ležerno. Marama na glavi sasvim može da upotpuni vaš outfit. Dakle, može da ga sasvim oslobodi stega i rastereti, ali nekada može da mu da dozu eleganicije koja vam je potrebna. I ako nemaš baš inspiraciju, pogledaj Rihannu i verujemo da će ti odmah pasti na pamet kako možeš da iskoristiš tu staru maramu, koju više ne nosiš.

Ako bi nešto jednostavnije, a opet upečatljivo – onda garantujemo da nećeš pogrešiti ukoliko obučeš belu majicu i staviš malo šareniju maramu. Pun pogodak!

Biseri 

Savršenstvo fotografija na instagramu ogleda se u i kreativnosti i specifičnim detaljima. Biseri, čaša vina, svila i #goldenhour – savršenstvo koje opušta! Biserima nije mesto samo da upotpune fotografiju, već i naš outfit. Ni biseri više nisu kao nekada što su bili, tako da su sada u mnogome dopunjeni, kako bi činili pravi detalj za modernu ženu.

Wrap haljine 

Ove haljine su kao stvorene za leto, sunčane dane, prelepe destinacije! Wrap haljine uglavnom naglašavaju struk i uvek ih zamišljamo kao savršeno šarene, na tufnice ili na cvetiće.

View this post on Instagram

Loving this pretty little red wrap dress. Hidding all the lumps n bumps aquired during lockdown 🤷🏾‍♀️😍 I specialise in wrap dresses, wrap tops and wrap skirts. All our garments are crafted to flatter any body type and assure a perfect fit You can even pick your own fabric and colour! All garments are  turned around  and ready for dispatch within 5 to 7 days #outfitoftheday #stylist #smartcasual #dailypost #stylingtips #stylerelax #ideemode #fashiontips #styling #stylingideas #outfitideas #officeoutfit #tenuedujour #tenuebureau #modequotidienne #fashionista #dateoutfit #ootd #womenfashion #wrapdress #oufitshare #specialoccasiondress #ootdlover #fashionlife #tenuedinner #fashionlook #fashiondaily #fashioninspo #custommade #fashionbombdaily

A post shared by larissa Meat (@larissamode_design_styling) on

Usklađivanje tonova

Sve u jednom tonu? Da, može da deluje dosadno i može da bude pogrešno. Međutim, ako to odradiš dobro, onda će i te kako delovati i izgledati skupo, očaravaće na svakom koraku, a ujedno ćeš se dobro osećati u bojama koje odabereš. 

Slip haljine 

Malo je reći da ove haljine obožavamo. Malo je reći da su savršene u svakom smislu i da se u njima osećamo prilično moćno. Malo je reći da na slikama izgledaju savršeno, da se uklapaju uz sve, da su idealne za sve letnje dane koji nam predstoje.

Čizme preko kolena

Da, čizme preko kolena nosile su se sedamdesetih godina, a mi smo ih pre nekoliko godina vratile u život. I možda danas ne znamo šta da mislimo o njima, ali im svakako treba neka nadogradnja. Nekada su na ivici da učine da izgledate vulgarno, zato treba pažljivo kombinovati.

Editors choice