Teksas haljine 

Ne možemo da vam objasnimo koliko smo srećni zbog ovog trenda. Takođe je u pitanju trend koji dolazi iz davnih sedamdesetih godina. I dok nosimo #denimhaljine i #denimondenim mi zaista imamo osećaj kao da smo se vratile u tinejdzerske dane. 

Boho haljine 

Zaista posebna dobrog osećaja kada obučemo neku dugu boho haljinu. Odmah nam se menja raspoloženje, na bolje naravno. Boho trendovi dominirali su sedamdesetih godina, naravno stil je bio malo drugačiji, ali sada definitivno znamo odakle nam dolazi inspiracija za današnje boho trendove. 

Basket torbe

Popularnije nego ikada, basket bag sada preplavljuju ulice. I tek će, jer čekamo još lepše i toplije vreme. Na sve što je lepršavo i cvetno, ova torba pristaje savršeno. I dobro je da ih sada ima u svim mogućim oblicima.

Safari stil 

Ovaj stil prvi je započeo Yves Saint Laurent i veoma smo mu zahvalni na tome. Ležernost i jednostavnost, moć i stav, divlji temperament i avanturu kao moto života! To je ono što ovaj stil dočarava.

Pižame van kuće 

Opuštenost i ležernost, stil i prefinjenost u jednom. Pidžame van kuće su omiljena stvar koji su povukli kao trend iz prošlosti. Toliko lagodno, a u isto vreme toliko stilski prihvatljivo.

Perje 

Doza glamura uvek je neophodna, a sasvim ćemo zadovoljiti sve naše želje uz malo perja. Podižu odmah glamur na viši stepen!

Naslovna fotografija: instagram.com/leoniehanne/

Jelena 

Comments