Što se tiče boja, narančasta je zasmetala mnogima i odbili su je nositi. Počevši od slavnih pa sve do nas, običnih smrtnika. Čini se da je ta boja postala prezahtjevna za kombiniranje, te je odbačena.

slika158 Trendovi koje bi bilo bolje odbaciti ovog leta

Narančasta je viđena na Burberry reviji za prošlu zimu

Suknje dužine do ispod koljena, ili popularno nazvane midi, su podbacile zbog jednostavnog razloga – ne pristaju baš svakome. Neko vrijeme je ova dužina bila popularna među holivudskim mršavicama, ali su ju i one brzo prestale nositi.

slika249 Trendovi koje bi bilo bolje odbaciti ovog leta

Lejdi Gaga je pokušala

Perje u svim dizajnima i oblicima više jednostavno ne prolazi. Prošle godine su ga mnogi nosili na ljetne festivale, ali ove sigurno neće.

slika343 Trendovi koje bi bilo bolje odbaciti ovog leta

Ovakav pernati šešir teško da će proći ove godine

Zvijezdice su bile veoma popularne ove zime, ali kako smo dočekali cvjetne uzorke, tako smo se pozdravili sa dragim nam zvijezdama.

slika446 Trendovi koje bi bilo bolje odbaciti ovog leta

Zvijezde su bile pravi hit

S ogromnom popularnošću koje su zlatni detalji dobili ove godine, srebro jednostavno nije imalo izgleda. Spremite srebrni nakit i sačuvajte ga jer će vjerojatno opet brzo doći vrijeme za njega.

slika541 Trendovi koje bi bilo bolje odbaciti ovog leta

Srebrna izgleda dosta hladno pored tople zlatne

S velikim povratkom dvadesetih godina, pedesete su se naše na nimalo zavidnom mjestu. Ipak, ako posjedujete odjeću ili nakit inspiriran pedestim godinama, pospremite ga, neka malo odmori, jer smo sigurni da će opet doći na red.

slika631 Trendovi koje bi bilo bolje odbaciti ovog leta

Ovakve haljine će se sigurno opet nositi

Uz mnoštvo raznih neon boja, siva je postala pomalo neželjena. Svoje sive komade čuvajte za hladnije dane, a sada izvadite žarke i pastelne boje.

slika727 Trendovi koje bi bilo bolje odbaciti ovog leta

Čekamo zimu za priliku da opet nosimo sivu

Etno i folk uzorci su se prošle godine pojavili kao veliki hit za kojim su svi poludjeli, no sada je vrijeme da nastavimo dalje, s nekim novim uzorcima.

slika828 Trendovi koje bi bilo bolje odbaciti ovog leta

Vrijeme je za nešto novo

Koliko god voljeli plisirane suknje, sada je došlo vrijeme da se malo odmorimo od njih. Vidimo ih na svakom koraku i zaista je došlo do zasićenja.

slika923 Trendovi koje bi bilo bolje odbaciti ovog leta

Odmorimo se od plisiranih suknji


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love, voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments