Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Novi trendovi u stilizovanju kose definitivno su rezultat prethodnog perioda (da, mislimo na karantin), ali ima tu i onih koje su nešto ranije predvidele modne revije. Lista je opširna pa verujemo da ćeš sigurno pronaći savršenu frizuru za sebe koju ćeš nositi ove sezone!

Neočekivana boja 

Da li kao posledica karantina kada smo sami sebe farbali najrazličitijim farbama ili je prosto reč o samo još jednom prolećnom trendu, neočekivane boje, čitaj: neon, definitivno su nešto što će obeležiti ovu sezonu. Ako je sudeći prema društvenim mrežama, najpopularnije su bile pink i ljubičasta, mada su i narandžasta i tirkizna takođe doživele svojih pet minuta. Pravila nema, dokle god si kreativna, slobodna i raspoložena da se igraš sa svojom kosom!

View this post on Instagram

🤷🏼‍♀️yea.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Prirodni izgled

Još jedan trend koji je proistekao iz karantina – kosa prirodnog izgleda! Bez uvijanja, ispravljanja, farbanja – jednostavno pustiš svoju kosu da pokaže svoj pun potencijal istovremeno je odmarajući od preparata i uređaja za stilizovanje. Ne zvuči loše, zar ne? Naravno, ovo je izuzetno izazovno za devojke kojima je prirodna kosa najblaže rečeno problematična, ali makar pokušaj – ko zna, možda se ohrabriš, osnažiš i zapravo počneš da voliš svoju kosu onakvu kakva jeste!

View this post on Instagram

I wish I could edit the damn speaker off the wall.

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Bob

Ko se nije sam ošišao za vreme karantina, ne može reći da ga je doživeo i preživeo na pravi način! Šalim se naravno, nadam se da niste same sebe šišale ili makar ako jeste – da se niste pokajale. Uglavnom, kada govorimo o šišanju, bob frizura će biti jedna od najpopularnijih ove sezone, a mi ti predlažemo i nekoliko najboljih “tipova” koje možeš da isprobaš. 

View this post on Instagram

@yslbeauty touche éclat 3D all over glow #iamthelight

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Šiške

Jedna od zanimacija u karantinu bilo je i šišanje šiški, što znači, eto još jednog #hair trenda! Da budemo precizniji, “curtain” šiške su najpoželjnije, one duže, koje se nose sa strane i tvojoj frizuri daju taman dovoljno strukture i volumena. Odličan izbor za one neodlučne, koje i bi i ne bi stavljale šiške.

View this post on Instagram

Well..

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Frizura u stilu devedesetih/dvehiljaditih

Ukoliko ne želiš ni da se šišaš ni da se farbaš, ali potrebno ti je *nešto* da osvežiš izgled svoje kose, tu je trend u stilizovanju koji potiče iz devedesetih/dvehiljaditih, a podrazumeva da deo kose ostaviš napred, a da ostatak vežeš u punđu ili rep. Kosa koja ostaje napred može slobodno da pada, a možeš je uplesti u tanane pletenice ili ukrasiti šnalicama. Pletenice i šnalice jesu “dečija” varijanta, ali niska punđa sa po jednim pramenom sa obe strane lica može da izgleda otmeno i šik!

Editors choice