Njujork je nepresušna inspiracija kada je reč o modi i, najopštije, stilu života. Uostalom, dokaz za to su i sve prelepe kreacije koje smo do sada mogle da vidimo na revijama. Pa, mogle bismo malo da naučimo od najboljih, zar ne? Zato, pošto modnih saveta nikada nije dosta, donosimo vam nekoliko trikova pomoću kojih ćete izgledati kao prava Njujorčanka!

Ključna stvar kada je reč o stilu ovih devojaka jeste ta da neke odevne komade obavezno morate imati u ormaru i, još važnije, morate znati kako da ih ukombinujete na pravi način. Nadamo se da će vam ove fotografije dati inspiraciju!

Njujorčanke nam poručuju – manje je uvek više. I to jedna od većih tajni njihovog stila. Jednostavne bele kombinacije zaista jesu dobitne kombinacije i nemojte da mislite da su previše “obične”. Uostalom, treba se izdvojiti iz mase, a ponekad je za to potrebna upravo ovakva suprotnost. Kada baš želite da učinite “nešto” sa svojim stilom, dodajte malo boje, a uz belu se najbolje slažu crvena i crna.

Ono što bi definitivno trebalo da imate u ormaru jeste jednostavna košulja sa spuštenim ramenima. Ona će vam ići odlično uz bilo koji model pantalona, a obavezno ovu kombinaciju osvežite zanimljivim detaljem oko vrata, na primer, ovakvom maramom vezanom u mašnu.

bela kombinacija Trikovi stila pravih Njujorčanki boje za osvezavanje kombinacije Trikovi stila pravih Njujorčanki bluza bez ramena Trikovi stila pravih Njujorčanki
Comments