Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Kad se osećate smoreno, malodušno, zabrinuto i nesigurno, setite se da možete uz pomoć malih trikova u razmišljanju i postupanju da popravite svoje raspoloženje, da se brzo izvučete iz “bedaka” i učinite to – pre nego što utonete tako duboko u mizeriju, da vas baš briga kakav utisak ostavljate i kako izgledate. Ovo je praktična upotreba sistema “od spolja ka unutra”, jer kao što na spolja zračite onim što unutar vašeg bića, tako i spoljašnjim intervencijama možete uticati na to zračenje, odnosno, porpaviti ga kad je negativno. Zaista nije teško i ne morate ništa komplikovano da radite – samo se setite i primenite i ove jednostavne trikove.

Ispravite se

Kad sedite, stojite ili hodate pogrbljeno, vaše držanje tela izražava vašu zabrinutost, loše raspoloženje, kao i želju da se sklupčate, da ostanete u svojoj “kućici”, da se sakrijete i da vas svi ostave na miru. Kad uhvatite sebe kako počinjete da se “uvlačite u kućicu”, da se povijate i skupljate u ramenima, jednostavno se ispravite. Instruktori joge i ostalih tehnika telesnog osvešćivanja, rekli bi “usmerite svest u svoju kičmu” i preporučili bi vam da slušate otkucaje srca i da dišete kroz stopala. Ova čudna uputstva su vrlo delotvorna kad ne razmišljate o njima, nego ih jednostavno poslušate.

Nosite svoj omiljeni parfem

Nanesite kap parfema i negde gde ćete moći da ga “ponjušite” s vremena na vreme. Mirisi imaju moćno emotivno dejstvo i kad osetite miris koji volite, momentalno vam se popravi raspoloženje, prosto ne možete da se ne nasmešite, dok udišete tu divotu. A kad znate kako dobro mirišete, odmah osetite i priliv samopouzdanja i spremnosti za suočavanje sa ostatkom sveta (koji biste najradije da izbegnete u tom trenutku).

Nosite svoj “srećni” nakit, amajliju, odeću

Ako ste nosili tu ogrlicu (prsten, maramu, haljinu…) kad vam se dogodilo nešto lepo ili ste se u nekoj posebnoj situaciji osećali posebno dobro – to ste zapamtili ne samo na emotivnom, nego i na ćelijskom nivou. Ponovite “srećan” autfit ako se spremate za neki važan događaj, stavite svoj čarobni prsten, kristal, lančić, amajliju, da prizovete dobru sreću. Taj mali ritual vas već opušta i priziva dobre ishode (i navodi vas da se ispravite i nasmešite).

Editors choice