Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Wannabe Magazine, najpopularniji fashion & lifestyle web magazin na Zapadnom Balkanu pruža vam priliku da steknete praktična znanja o pisanju za web u školi koja se pohađa isključivo putem – interneta. 

Kako se piše vest? Kako se piše članak koji će biti zanimljiv za čitanje sa ekrana? Kako se pravi dobar intervju? Kako napisati blog? Šta odlikuje zanimljiv blog? Kako napisati ono što vas zanima, raduje ili tišti, a da to bude čitljivo i zanimljivo drugima? Šta su zakonitosti online pisanja i kako biti dobar web novinar i kolumnista? Kako spojiti kvalitetan stil i precizan izraz sa zahtevima savremene komunikacije?

Kurs obuhvata skripte u elektronskom formatu sa stilskim i pravopisnim uputstvima, praktičan rad na tekstu koji pišete na zadate teme, konsultacije sa predavačem putem mejla i drugih oblika internetske komunikacije (Facebook, Skype, Gtalk).

3331 Tromesečni kurs web novinarstva magazina Wannabe! Popust 50%!

Iz udobnosti svog okruženja, kroz rad na sastavljanju teksta spremnog za objavljivanje, naučićete više o jeziku, pravopisu, stilu, efikasnijem izražavanju i pravilima sastavljanja savremenog teksta za internetsku publiku

Kurs se preporučuje svima koji žele da usavrše pisanje, postanu novinari za web, pokrenu blog ili usavrše blogerske veštine, PR menadžerima i svima kojima je pisana reč značajna za posao.

Kurs se odvija individualno, stoga nema čekanja, nema grupa, nema gubljenja vremena, nema odlazaka i dolazaka, sve ćete naučiti kroz rad na tekstu, pisane materijale i konsultacije sa predavačem.

Ponuda obuhvata tri četvoronedeljne celine kroz koje ćete naučiti sve što je neophodno da bi ste pisali kvalitetnije, savremenije i u pravom obliku za objavljivanje na internetu. Postoji mogućnost uplaćivanja dodatnih mesečnih paketa za dalje usavršavanje i rad na kreativnom pisanju.

Predavač je Ranko Trifković, urednik magazina “Wannabe” i novinar sa više od 15 godina iskustva u pisanim i internetskim medijima u zemlji i inostranstvu, te objavljivani autor i predavač kreativnog pisanja.

Po završetku kursa magazin “Wannabe” izdaje potvrdu o uspešnom pohađanju kursa, koju možete upotrebiti kao preporuku za zapošljavanje ili dodatak u CV-u.

Sve ostale detalje o kursu pronađite u Kolektivinoj ponudi.

Editors choice