Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

1/2

Divno je kad možete da putujete po svetu i da posetite gradove i turistička mesta u drugim zemljama, da osetite i upijete afmosferu drugačijih kulturnih sredina, čije vas razlike i sličnosti sa onim što poznajete jednako zabavljaju. Iskusni putnici sastavili su brojne liste raznih mesta koje treba da posetite i u kojima ćete se najbolje provesti u zavisnosti od onoga što tražite i želite da doživite – pa su tako napravili i listu najdosadnijih gradova, koji turistima ne nude ništa. Pa, osim ako nemate rodbinu u Nagoji, Frankfurtu, Kazablanki, Otavi, Kanberi – idite u neke druge gradove u ovim zemljama.

Nagoja

Japanski industrijski centar Nagoja nosi titulu najdosadnijeg grada u Japanu. Tu prosto nema mnogo sadržaja koje bi turističke grupe obilazile. Japan je zemlja izuzetno bogata spomenicima kulture i ima mnogo drugih mesta na kojima ćete doživeti autentični tradicionalni Japan, koji vas asocira na gejše, samuraje, čaj od jasmina, oslikane platnene paravane i tradicionalnu muziku. Nagoja prosto vri od savremenosti, uposlenosti, brzine i jurnjave modernog načina života i nije mesto na kome želite da provedete dane odmora.

nagoja 1 Turistički promašaji: Gradovi koje ne želiš da posetiš

Frankfurt

Tokom Drugog svetskog rata, veći deo Frankfurta je uništen i sada je to finansijsko i bankarsko središte Nemačke, a ono što vredi posetiti je njegov ogroman aerodrom – ako tamo čekate presedanje na avion koji će vas odneti na neko zanimljivije mesto. U Frankfurtu je ostao očuvan deo starog grada i ima divnu botaničku baštu “Palmengarten” – i to je sve.

frankfurt 1 Turistički promašaji: Gradovi koje ne želiš da posetiš

Editors choice