Hot topics

Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Kendall Jenner: Modni fenomen i devojka koja je pokrenula social media revoluciju

Mladi ljudi – izvor nove energije

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

1/2

Divno je kad možete da putujete po svetu i da posetite gradove i turistička mesta u drugim zemljama, da osetite i upijete afmosferu drugačijih kulturnih sredina, čije vas razlike i sličnosti sa onim što poznajete jednako zabavljaju. Iskusni putnici sastavili su brojne liste raznih mesta koje treba da posetite i u kojima ćete se najbolje provesti u zavisnosti od onoga što tražite i želite da doživite – pa su tako napravili i listu najdosadnijih gradova, koji turistima ne nude ništa. Pa, osim ako nemate rodbinu u Nagoji, Frankfurtu, Kazablanki, Otavi, Kanberi – idite u neke druge gradove u ovim zemljama.

Nagoja

Japanski industrijski centar Nagoja nosi titulu najdosadnijeg grada u Japanu. Tu prosto nema mnogo sadržaja koje bi turističke grupe obilazile. Japan je zemlja izuzetno bogata spomenicima kulture i ima mnogo drugih mesta na kojima ćete doživeti autentični tradicionalni Japan, koji vas asocira na gejše, samuraje, čaj od jasmina, oslikane platnene paravane i tradicionalnu muziku. Nagoja prosto vri od savremenosti, uposlenosti, brzine i jurnjave modernog načina života i nije mesto na kome želite da provedete dane odmora.

nagoja 1 Turistički promašaji: Gradovi koje ne želiš da posetiš

Frankfurt

Tokom Drugog svetskog rata, veći deo Frankfurta je uništen i sada je to finansijsko i bankarsko središte Nemačke, a ono što vredi posetiti je njegov ogroman aerodrom – ako tamo čekate presedanje na avion koji će vas odneti na neko zanimljivije mesto. U Frankfurtu je ostao očuvan deo starog grada i ima divnu botaničku baštu “Palmengarten” – i to je sve.

frankfurt 1 Turistički promašaji: Gradovi koje ne želiš da posetiš

Editors choice