Prošlog petka smo vam pomogli da inspiraciju za poslovni outfit pronađete u svojim omiljenim televizijskim serijama. Danas nastavljamo u istom maniru.

“Boston Legal”

Atraktivna plavuša i uspešna advokatica Denis Bauer (Denise Bauer) koju tumači glumica Džuli Boven (Julie Bowen), na posao dolazi u odelu klasičnog kroja (sako/suknja ili sako/pantalone). Nakit koji bira čitavom outfitu daje dozu elegancije. Njen stil je klasičan i moderan u isto vreme. Uz pencil suknju često nosi džempere u pastelnim nijansama. Šminka je prirodna i prikladna za sve poslovne prilike.

velika7 TV Show: poslovni stil, drugi deo pmo boston legal bowen 2k clr 210 t440 TV Show: poslovni stil, drugi deo kinopoisk.ru Julie Bowen 1056406 TV Show: poslovni stil, drugi deo

“Private Practice”

Doktorka Edison Montgomeri (Addison Montgomery) čiji lik tumači Kejt Volš (Kate Walsh), potpisuje elegantan poslovni stil. Edison pokazuje da se i na poslu mogu nositi svilene haljine i top majice jarkih boja. Uvek sofisticirana i pristojno odevena u isto vreme deluje ženstveno i seksi. Često je možemo videti u haljinama poznatih brendova, a jedan od njih je i Blumarine. Aksesoari Kate Spade takođe čine njen poslovni outfit.

ts TV Show: poslovni stil, drugi deo s TV Show: poslovni stil, drugi deo 43298420 TV Show: poslovni stil, drugi deo

“Castle”

Zgodna detektivka njujorške policije Kejt Beket (Kate Backett) koju tumači Stana Katić, na posao dolazi u pantalonama ili džinsu. Fetiš su joj kaputi. Njen stil je jednostavan i odaje utisak udobnosti. Na poslu ne nosi nakit. Često je možemo videti u visokim potpeticama koje svakako doprinose tome da njen poslovni stil odiše ženstvenošću.

Picnik collage20 TV Show: poslovni stil, drugi deo kinopoisk.ru Stana Katic 1158989 TV Show: poslovni stil, drugi deo Castle Stana Katic Nathan Fillion TV Show: poslovni stil, drugi deo

“Bones”

Forenzičar i antropolog, doktorka Brenan (Dr. Brennan) je poklonik odeće tamnijih boja. Često je možemo videti u košuljama i sakoima. Jedna je od onih koja i u džinsu deluje vrlo profesionalno i pristojno, u svim poslovnim prilikama. Bela top majica i crni sako u kombinaciji sa farmericama je jedan od njenih najčešćih poslovnih outfita. Bira klasične komade garderobe koje kombinuje sa modernim detaljima.

deschanel TV Show: poslovni stil, drugi deo Bones 040 A TV Show: poslovni stil, drugi deo 44374 TV Show: poslovni stil, drugi deo

“Body of proof”

Dejna Delani (Dana Delany) tumači lik doktorke Megan Hant (Megan Hunt), medicinskog istraživača i bivšeg neurohirurga. Megan na poslu deluje prefinjeno i čini se da je svaki detalj na svom mestu. Voli velike torbe, kaiševe i nakit. Jedna je od onih koja će poneti vintage sako na suknju modernog kroja. Omiljena boja joj je siva i lako je kombinuje uz aksesoare kontrastnih boja.

1284657052 005 TV Show: poslovni stil, drugi deo 1284657004 003 TV Show: poslovni stil, drugi deo 346851 TV Show: poslovni stil, drugi deo

Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments