Često volim da istaknem, a to stvarno i mislim, da su maske za lice mnogo više od još jednog proizvoda za negu kože. Ja njih doživljavam nekako simbolično – kao 15-ak minuta koje ću najzad posvetiti sebi, nezi, ali i opuštanju, kada ću jednostavno ceo svet staviti na off (po mogućstvu i sopstveni mozak, ali tu se još uvek nisam izveštila) i samo uživati u prelepom mirisu i prijatnom osećaju na koži. Realno, ima li šta bolje?

Kada ti je potrebno da zablistaš na nekom važnom događaju – tu je maska za lice. Kada je dan dug, naporan i jedva čekaš da se vratiš kući i baciš u krevet – maska za lice će te opustiti i naterati da zaboraviš na sve ružno. Kada si dobro raspoložena i baš rešena da tokom celog dana budeš (zdravo) sebična – naravno da ćeš staviti masku za lice i uživati koliko god želiš!

OK, na stranu njihov simboličan značaj u našim životima, maske za lice obožavamo i zbog efekta koji imaju na našu kožu, što je na kraju dana i poenta. Lično, najviše volim maske za lice u maramici jer su lake za nanošenje i uklanjanje (dobro, priznajem, malo sam lenja), intenzivno hidriraju, a mogu čak i da umanje vidljivost finih linija.

Ukoliko se pitaš koje tissue maske su se pokazale kao najbolje, predlažem da isprobaš neku iz bogate ponude Garnier maski za lice u maramiciizbor je veliki i zaista dobar (više puta sam se uverila u to), a kako je Garnier lider u nezi kože, sigurno nećeš pogrešiti!

A za lakše snalaženje, u nastavku te čeka kompletan beauty vodič kroz Garnier tissue maske koje ćeš obožavati!

Garnier Skin Naturals Tissue Mask – Moisture + Aqua Bomb

Iskreno, ova maska je moj favorit! Ukoliko ti je potrebna super hidratacija, ovo je najlakši način da postigneš željeni efekat – maska hidrira i revitalizuje kožu čineći je osveženom i elastičnom. Zbog svog sastava (ekstrakt nara, hijaluronska kiselina, hidrirajući serum), idealna je za dehidriranu kožu kojoj je neophodno da se vrati u život!

Garnier Skin Naturals Tissue Mask – Moisture + Comfort

Ukoliko je tvoja koža suva i osetljiva, ova maska može biti njen spas jer se pokazala kao odlična za umirivanje i hidriranje kože koja potom biva nežna i meka na dodir. Formula je obogaćena ekstraktom kamilice, hijaluronskom kiselinom i hidrirajućim serumom i zaista je sve što ti je potrebno da svoju kožu umiriš, nahraniš i učiniš zdravom i blistavom!

Garnier Skin Naturals Tissue Mask – Moisture + Freshness

Tokom leta nam je svima potrebno osveženje, pa i našoj koži, a tu nastupa Moisture + Freshness maska za lice u maramici. Kao i prethodne maske, i ova nudi super hidrataciju, ali je posebna po tome što za sobom ostavlja i savršen osećaj svežine. Osim što je koža hidrirana i osvežena, pore će biti vidljivo manje i to zahvaljujući odličnoj kombinaciji ekstrakta zelenog čaja, hijaluronske kiseline i hidrirajućeg seruma. Ova maska je idealna za normalnu do kombinovanu kožu i mislim da su svi izuzetno zadovoljni njome!

Garnier Skin Naturals Tissue Mask – Moisture + Relaxing

Tokom onih večeri kada želiš da se opustiš i potpuno isključiš, ova maska priskače u pomoć. Nakon nanošenja, koža ostaje hidrirana, konture lica izglađene, a znakovi umorna znatno manji! Ukoliko ti je potrebno da izgledaš sveže i preko dana, primeni masku ujutru i tokom celog dana izgledaj kao da si odmorna, naspavana i kao da znaš šta radiš (iako možda nije tako). Pssst, čuvam tajnu!

Garnier Skin Naturals Pure Charcoal Black Tissue Mask

I masna koža najzad ima svog saveznika u vidu maske za lice u maramici! Kao što i sama znaš, i ovom tipu kože je potrebna hidratacija, a uz to će na ovaj način biti i pročišćena i matirana. Ova maska je obogaćena ugljem, ekstraktom crnog čaja, LHA-om i hijaluronskom kiselinom – i imam samo reči hvale za nju!

Garnier Skin Naturals Vitamin C Shot Fresh-Mix Tissue Mask

Novina u Garnier ponudi tissue maski za lice jesu svakako Fresh-Mix, prve DIY maske koje sama “smućkaš”, koristiš i oduševiš se rezultatima! Konkretno, ova rešava problem suve i umorne kože, a sastoji se od hidrirajuće formule obogaćene vitaminom C i suve maske od algi u maramici koju treba natopiti ovim bogatim serumom. Maramica onda postaje nežan, mek gel koji savršeno prianja uz lice, a nakon korišćenja koža ostaje negovana, hidrirana i blistava, dok je ten ujednačeniji.

Garnier Skin Naturals Hyaluron Shot Fresh-Mix Tissue Mask

Isti princip primene i efekat na koži ima i ova maska (blistav ten koji je osvežen i ujednačen, odmorna koža koja je popunjena i puna energije), samo što je formula obogaćena hijaluronskom kiselinom koja pomaže koži kojoj nedostaju punoća i volumen. Za pohvaliti je svakako to što i sa Fresh-Mix maskama rezultate vidiš odmah što će te svakako motivisati da im se iznova i iznova vraćaš!

Koja maska je tvoj favorit, a koju želiš da isprobaš po prvi put?

Fotografije: instagram.com/angelcandices, instagram.com/garnier_srbija
Naslovna fotografija: instagram.com/angelcandices

Ivana

Comments