10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Kada je dan jednoličan i sve se svede na ono čuveno kuća-posao, retke stvari mogu da učine dan zanimljivijim i posebnim. Obično su to osobe koje se stvore pred našim očima i vrate nam osmeh na lice. Ipak na kraju ostajemo sami. Ali, tu je i vreme koje nam je dato da ga utrošimo na najbolji mogući način, vreme da se pozabavimo sobom. Upotrebi svoju maštu i ulepšaj sebi dan za pet minuta. Iskoristi dan!

Promeni rutinu

Svakog dana isti ritual. Ustaješ, kuvaš kafu, spremaš se za dnevne aktivnosti. Što ne bi malo promenila? Neka nova šminka, nova senka na očima, lak na noktima. Nalakiraj nokte u različitim bojama. Bićeš baš trendi i drugačija, a osećaj u tebi biće jedinstven i namamiće ti zadovoljstvo i osmeh.

Vreme je da i tvoje komšije osete promenu tvog raspoloženja

Pojačaj muziku do daske, zaigraj u ritmu sreće i radosti. Neka lepršavost uđe u tvoju sobu. Zanjiši kukovima i tvoj dan dobiće novu notu i lepši smisao.

Topla kupka

Priredi sebi nezaboravan ugođaj i uživanje. Opusti se u kadi punoj penušave kupke, za koju je potrebno samo nekoliko minuta da se pripremi. Uradi sve što je u tvojoj moći da opustiš i neguješ svoje telo. Posveti se sebi. Posle kupke obavezno se namaži mirišljavim mlekom za telo.

Slika 164 Tvojih pet minuta za lepši dan

Carpe diem

Izmeni kućni prostor

Prostor u kome najčešće boraviš ponekad ume da sputava i guši. Vazduh postaje zagušljiv, a zidovi predstavljaju granicu sa srećom i ostalim svetom. Ne dozvoli to! Promeni raspored i za nekoliko minuta, osećaj je drugačiji. Osveživač vazduha uvek pali. Podigni zavese, otvori roletne, odškrini prozore, neka leto uđe na velika vrata u tvoj život.

Obogati svoj stil

Kako za samo pet minuta napraviti radikalnu promenu? Uzmi stare već iznošene farmerice i uz pomoć nekoliko pokreta makazama, pretvori ih u kratak šorts. Leto je, vreme je da tvoje noge osete sunčeve zrake.

Jedna slika jedna uspomena

Ako ne možeš da u tom trenutku napraviš nove, priseti se starih uspomena iz prošlosti. Prelistaj slike sa letovanja i za tili čas ćeš vratiti osmeh na licu.

Ispiši na ceduljicama poruke za svoje najbliže i ostavi ih po kući

Ukoliko želiš da sebi, a i drugima učiniš nešto lepo za kratko vreme, uzmi samolepljive ceduljice i ispiši im poruke. Ceduljice ostavi svuda po kući. Neka na ceduljicama pročitaju vaše zajedničke interne pošalice, ali i divne reči ispunjene ljubavlju. Jer sreća drugih je i tvoja.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice