Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

Kada je dan jednoličan i sve se svede na ono čuveno kuća-posao, retke stvari mogu da učine dan zanimljivijim i posebnim. Obično su to osobe koje se stvore pred našim očima i vrate nam osmeh na lice. Ipak na kraju ostajemo sami. Ali, tu je i vreme koje nam je dato da ga utrošimo na najbolji mogući način, vreme da se pozabavimo sobom. Upotrebi svoju maštu i ulepšaj sebi dan za pet minuta. Iskoristi dan!

Promeni rutinu

Svakog dana isti ritual. Ustaješ, kuvaš kafu, spremaš se za dnevne aktivnosti. Što ne bi malo promenila? Neka nova šminka, nova senka na očima, lak na noktima. Nalakiraj nokte u različitim bojama. Bićeš baš trendi i drugačija, a osećaj u tebi biće jedinstven i namamiće ti zadovoljstvo i osmeh.

Vreme je da i tvoje komšije osete promenu tvog raspoloženja

Pojačaj muziku do daske, zaigraj u ritmu sreće i radosti. Neka lepršavost uđe u tvoju sobu. Zanjiši kukovima i tvoj dan dobiće novu notu i lepši smisao.

Topla kupka

Priredi sebi nezaboravan ugođaj i uživanje. Opusti se u kadi punoj penušave kupke, za koju je potrebno samo nekoliko minuta da se pripremi. Uradi sve što je u tvojoj moći da opustiš i neguješ svoje telo. Posveti se sebi. Posle kupke obavezno se namaži mirišljavim mlekom za telo.

Slika 164 Tvojih pet minuta za lepši dan

Carpe diem

Izmeni kućni prostor

Prostor u kome najčešće boraviš ponekad ume da sputava i guši. Vazduh postaje zagušljiv, a zidovi predstavljaju granicu sa srećom i ostalim svetom. Ne dozvoli to! Promeni raspored i za nekoliko minuta, osećaj je drugačiji. Osveživač vazduha uvek pali. Podigni zavese, otvori roletne, odškrini prozore, neka leto uđe na velika vrata u tvoj život.

Obogati svoj stil

Kako za samo pet minuta napraviti radikalnu promenu? Uzmi stare već iznošene farmerice i uz pomoć nekoliko pokreta makazama, pretvori ih u kratak šorts. Leto je, vreme je da tvoje noge osete sunčeve zrake.

Jedna slika jedna uspomena

Ako ne možeš da u tom trenutku napraviš nove, priseti se starih uspomena iz prošlosti. Prelistaj slike sa letovanja i za tili čas ćeš vratiti osmeh na licu.

Ispiši na ceduljicama poruke za svoje najbliže i ostavi ih po kući

Ukoliko želiš da sebi, a i drugima učiniš nešto lepo za kratko vreme, uzmi samolepljive ceduljice i ispiši im poruke. Ceduljice ostavi svuda po kući. Neka na ceduljicama pročitaju vaše zajedničke interne pošalice, ali i divne reči ispunjene ljubavlju. Jer sreća drugih je i tvoja.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice