Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Reese Witherspoon je jedna od onih žena koje kao da ne stare i iako ima 44 godine, izgleda makar 10 mlađa! Ne treba ni naglašavati koliko to svaka od nas želi, a poenta čak i nije u tome da izgledamo mlađe nego što jesmo, koliko je poenta u tome da budemo negovane, blistave i zadovoljne sobom. A to se na našoj koži i te kako vidi!

Iako će neko podsetiti da je reč o poznatoj glumici koja ima ko zna koliko nula na bankovnom računu, koje mogu da isprave čak i činjenicu da nam genetika možda nije naklonjena, nema sumnje da Reese ipak vodi računa o svom izgledu na način koji svaka od nas može ispratiti, a koji se ne tiče samo skupocene nege (uvek je moguće naći jeftiniju, a jednako učinkovitu alternativu) već i ishrane i zdravog načina života. Da, to je verovatno tajna koju nam niko nije rekao – nijedna krema ne može da ispravi ono što smo godinama radile sebi, svojoj koži i telu bez razmišljanja o posledicama…

Uglavnom, kada je reč o zdravom stilu života koji Reese neguje, u njega svakako spada napitak koji glumica bez izuzetka, svakog dana, u prethodnih devet godina, konzumira za doručak, a to je – zeleni smoothie! Ovu malu beauty tajnu joj je otkrila koleginica Kerry Washington koja se takođe “kune” u ovaj napitak – ne samo da je on zaslužan za neverovatan izgled kože, već takođe doprinosi i jačanju kose i noktiju. Dakle, koža, kosa i nokti kao što ih imaju Reese i Kerry? We are so in!

Editors choice