#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

U čemu je tajna uspešnog poslovanja?

U čemu je tajna uspešnog poslovanja?

Uz temu “Posluj digitalno posluj uspešno” i goste iz domena Interneta i savremenih tehnologoija deveti NetWorking Day je bio odlično mesto za sve one koji su želeli da saznaju kako svoj biznis pozicionirati na društvenim mrežama i na pretraživačima i kako učiniti svoje proizvode i usluge atraktivnim za Internet korisnike.
“Kada nešto radite budite originalni, samosvojni i na način da se to primeti”, istakao je Lazar Bošković, vlasnik PR agencije Agitprop kojoj je specijalnost Internet sadržaj i SEO.
“Vaše je da se potrudite da pronađete ključne reči koje opisuju vaš biznis i tehnike kako da ih primenite. Ne zaboravite da ne pišete samo za Google, vi pišete za ljude! Jedan od načina za bolje pozicioniranje na pretraživaču je pisanje kompanijskog bloga, jer i Google i posetioci vole svež i nov sadržaj”, kaže Lazar.
Kao dugogodišnji preduzetnik, koji je svoj privatni posao započeo 1993. godine, Lazar savetuje da u privatnom poslu treba naći oblast u kojoj smo jaki toliko da uspemo i u neverovatnim okolnostima.
Nađa Jokanović, suosnivač popularnog online portala Wannabe Magazine, rekla je da je ovaj portal započela sa idejom da sa drugaricom, sada suvlasnicom magazina, uradi modni blog.
Želeći još 2010. da imaju blog koji je drugačiji, shvatile su da je ideja prerasla blog i da je sadržaj koji su plasirale naišao na sjajan odziv. Popularnost Wannabe Magazine-a je vrtoglavo rasla. Radeći paralelno i u farmaceutskoj kompaniji, prve godine, rad na vlastitom projektu je bio volonterski, a kako Nađa kaže, nije niti očekivala da će to biti posao od kojeg će krenuti njen preduzetnički put. Desilo je da je u datom trenutku, postojala publika kojoj je ponuđeni sadržaj bio atraktivan i sada pored magazina, njena firma radi i online marketing za druge klijente, a pokrenula je i modni brend za devojčice.

Posluj digitalno posluj uspešno 2 U čemu je tajna uspešnog poslovanja?
“Ako koristite društvene mreže poslovno i privatno, vaša prezentacija treba da bude profesionalna i neophodno je da se vodi računa o sadržaju koji plasirate”, kaže Nađa.
O digitalnim tehologijama u službi razvoja brenda i privlačenja klijenata, iscrpno je govorio Srećko Šekeljić, ekspert za digitalne komunikacije Societe Generale banke, ističući da je za početak najvažnije odrediti preciznu ciljnu grupu i potom je “targetirati”, a za šta su društvene mreže pogodne. Srećko je davao savete o tome kada, u koje vreme objaviti post na Fejsbuku, koliko je novca minimalno potrebno uložiti, kako biti atraktivan i drugačiji i još mnogo toga korisnog smo čuli na martovskom NetWorking Day-u u Beogradu.
U drugom delu događaja, mnogi posetioci su predstavili svoje poslove i firme iz kojih dolaze a u skadu sa temom, medijski partner NetWorking Day-a, kuća koja posluje digitalno, Radio i Portal 021.rs iz Novog Sada poklonila je jednom posetiocu mesec dana reklamiranja na Radiju i PR tekst na portalu.
Nacionalni pokrovitelji događaja NetWorking Day – Poslovni susreti su kompanije Telekom Srbija i Societe Generale banka.

Posluj digitalno posluj uspešno U čemu je tajna uspešnog poslovanja?

Editors choice