Ogromna pista, fenomenalni light show, dobra muzika, sexy veš i te divne žene!!! Sve je to sinonim za Victoria’s Secret brend i reviju koja se održava jednom godišnje.

Alesandra Ambrozio, Hajdi Klum, Žizel Bundšen, Šanel Iman, Karolina Kurkova, Tajra Benks, Adrijana Lima…su samo neke od Victoria’s Secret anđela.

Prva revija ovog tipa bila je održana 1990. godine, uoči Dana zaljubljenih, kako bi se predstavili modeli namenjeni za taj praznik. 2001. godine je prenos prvi put pratila ABC televizija, a za muzički ugođaj bili su zaduženi  Meri Džej Blajdž i Andrea Bočeli. Iz godine u godinu, na ovim revijama su nastupale najveće muzičke zvezde, poput Fil Kolinsa, Mark Entonija,  Stinga, Džastina Timberleka, a direktan prenos se tokom godina odvijao na CBS televiziji.

U iščekivanju Victorias Secret revije za 2010 godinu U iščekivanju Victorias Secret revije za 2010. godinu

Modeli luksuznog veša na ovim revijama su često miks svega, ali upravo to ovu reviju čini zabavnom. Tu je i čuveni Fantasy Bra, kao vrhunac revije, brus od dijamanata čija vrednost ide i do 15 miliona dolara.

victorias secret U iščekivanju Victorias Secret revije za 2010. godinu

Priznajte da i vi obožavate šljokice, sjaj, glamur ovog spektakla i to što se ove dame zabaljaju tokom cele revije, kako u backstage-u, tako i na catwalk-u. Ovogodišnja revija biće održana 30. novembra 2010., a do tada uživajte u slikama prošlogodišnje revije.

victorias secret 1 U iščekivanju Victorias Secret revije za 2010. godinu

Izvor fotografija: harpersbazaar.com

Comments