Vole romantične komedije i preziru porniće

I to je često tako, ali ima žena koje vole da gledaju porniće, a preziru romantične komedije. Ima onih koje ne vole ni jedno, ni drugo – imaju izgrađen filmski ukus i umeju tačno da objasne zašto im se nešto sviđa i zašto nekog reditelja, žanr, glumca, obožavaju i cene, dok ih nešto drugo ostavlja ravnodušnim.

Sviđaju im se opasni tipovi, loši momci

To onima što vole romantične komedije – jer u tim filmovima, opasni frajeri na kraju se pretvaraju u one prave, to jest, prikazuju još jedan ženski stereotip – sviđaju nam se “loši” momci, uglavnom zato što osećamo izazov da od njih napravimo dobre, da ih promenimo svojom ljubavlju. E, to je stereotip o kome valja dobro razmisliti.

Uvek su nezadovoljne svojim izgledom

Možemo da prihvatimo odgovornost za formiranje ovog stereotipa, ali ima i veoma samouverenih žena, koje uopšte nemaju manekensku visinu i figuru, kao što ima i nesigurnih prezgodnih lepotica. Ima i mnogo žena koje su svesne da dobro izgledaju i veoma su zadovoljne sobom.

Stalno broje kalorije

Niste nikad videli da žena pojede hamburger, ili četvrtinu bureka? Sa uživanjem i bez imalo griže savesti.

Žene ne izlaze iz kuće nenašminkane i bez frizure

Žene vole da se doteruju i da izgledaju lepo i prikladno u svakoj prilici, ali mnoge smatraju da je sasvim prikladno otići do pijace ili prodavnice u trenerci, sa kosom skupljenom u rep (kako je nose kod kuće) i bez šminke. Neke se, istina, šminkaju i za teretanu i za plažu i doprinose održavanju ovog stereotipa.

Ne umeju da sastave nameštaj na sklapanje

Umeju. Ali obično ne žele da se bakću, jer imaju nekog ko to voli da radi. One koje moraju same, uglavnom sve i umeju same, pa i da sastave nameštaj.

Ne prihvataju seks bez emocija

Umeju i žene da uživaju u običnom kresanju. Ali obično više vole komplet – seks sa partnerom prema kome gaje emocije.

Izvor fotografija: instagram.com/italianlovestory

Brankica Milošević

Comments