Sve vi, drage naše dame, imate nekog svog, savršenog muškarca, koji u vama budi one bezobrazne emocije, koji budi vašu maštu i mrsi svojim nežnim prstima vaše mirne snove. Koja žena, bar jednom u životu, nije maštala da provede noć sa nekim od lepotana iz svojih omiljenih filmova? Neke od vas već klimaju glavom u znak potvrde, dok one druge, stidljivije, crveneći, ne bi ni za živu glavu priznale da baš on greje njihove srca i hladne zimske noći. On, kada vas pogleda onim svojim braon okicama, istopite se kao santa leda usred globalnog zagrevanja. On, u čijim biste se rukama rado našle, makar na tren, makar to bio samo san. On, Mr. Perfect, Benjamin Geza Affleck Boldt.

slika 18 U krevetu sa… Benom Aflekom

Sanjamo da se bar na kratko nađemo u njegovom zagrljaju

Bendžamin Geza Aflek Bolt (Benjamin Geza Affleck Boldt), poznatiji pod svojim umetničkim imenom Ben Aflek (Ben Affleck), rođen je 15 avgusta 1975. u kalifornijskom gradu Berkliju. Kako mu je otac, Tim Aflek, takođe bio glumac i režiser, Ben je još od ranog detinjstva počeo da se pojavljuje u reklamnim spotovima i lokalnim serijama. Njegov prvi film bio je “School Ties”, u kojem je igrao i Met Dejmon (Mett Demon), Benov bliski prijatelj. Njih dvojica će se oprobati i kao scenaristi. Svi pamtimo film “Good Will Hunting” (“Dobri Vil Hanting”) koji će osvojiti Oskara, što će im obojici doneti veoma važnu titulu – zlatni momci Holivuda. I to je bio samo početak. Među njegovim poznatim filmovima su i “Armagedon” (“Armageddon”), “Shakeaspeare in Love” (“Zaljubljeni Šekspir”), “Pearl Harbor”, “Gigli”, “Jersey Girl” (“Devojka iz Džersija”), “The Town” (“Grad lopova”) i mnogi drugi. Korak po korak, Ben je izgradio svoju blistavu glumačku karijeru, ali i onu nama bitniju – karijeru zavodnika.

slika 22 U krevetu sa… Benom Aflekom

Zavodnički pogled koji obara sa nogu

Šta je to što tako privlači kod Bena? Da li su to njegove oči, u koje kada se zagledamo prosto ne želimo da se odvojimo od njih? Ili su to njegove usne koje kada se razvuku u osmeh prosto pozivaju na poljubac? Možda je to njegov glas koji čini da telom prođu žmarci. Ili njegovo skladno, izvajano telo od kojeg poraste temperatura? Šta god da je, ne zameramo mu, Ben je prosto hot.

Slika 39 U krevetu sa… Benom Aflekom

A kada kažemo hot, mislimo na Bena u ovom izdanju

Da Benovom šarmu nije lako odoleti dokazale su mnogobrojne glumice  koje su imale tu sreću da ostvare dublju vezu sa gospodinom savršenim. Iako uporno laže samog sebe kako zapravo ima strah od lepih žena, upravo je samo takvim damama otvarao vrata svog srca. U njegovu sexy zamku upale su mnoge, počevši od Gvinet Paltrou (Gwinett Paltrow), preko nesuđene mu supruge Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), do Dženifer Garner (Jennifer Garner) koja je uspela da smiri razuzdanog Bena i podari mu dve ćerke (treći naslednik je na putu).

slika 44 U krevetu sa… Benom Aflekom

Žena kojoj zavidimo jer je uspela da "upeca" holivudskog zavodnika

Ben je u stanju da svojom pojavom zagolica maštu, zavede, nasmeje, a i rasplače. Koliko puta su nam suze krenule na oči vrteći iznova i iznova “Pearl Harbor”? Ben Aflek je muškarac kojeg bi svaka žena poželela da ima pored sebe. Nežan, brižan, uvek spreman da voljenoj osobi ugodi u svakom pogledu. Ben Aflek, san koji nikada neće postati java.


Emina Ristović za sebe kaže da je večiti nostalgičar i pisac u pokušaju. Reči su njena igračka bez kojih ne može i od kojih je, jednog dana, pre dve godine, nastao roman prvenac “Balkanski virus”. Ne može bez Italije, koja je njen dom već 11 godina, porodice i prijatelja raštrkanih svugda po svetu. U slobodno vreme vodi svoj multi-cultural blog From Italy With Love.

Comments