Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Danas vam predstavljamo jednu posebnu žensku maštariju. U pitanju su čak dvojica muškaraca, rokera iz kasnih osamdesetih i ranih devedesetih, koji danas ne izgledaju kao bogovi, kako su nekada izgledali, ali njihove stare slike i spotovi i dalje mame uzdahe svih devojaka zaljubljenih u rok muziku!

Ovaj dvojac predstavljamo vam u zajedništvu, iz više razloga. Prvi je taj što oni odavno nisu u dobrim odnosima, naprotiv, smrtni su neprijatelji, pa je lepo barem u našim željama videti ih ponovo zajedno. Drugi razlog je što mislimo da, kada bismo se vratile unazad i dobile priliku da sa jednim od njih i dospemo u krevet, doživljaj ne bi bio potpun bez drugog!

U pitanju su Eksl Rouz (Axl Rose) i Sleš (Slash), dvojac benda Guns N’ Roses!

Slika 16 U krevetu sa... Eksl Rouzom i Slešom

Dvojac iz ženskih snova!

Eksl je rođen pod imenom Vilijam Brus Rouz (William Bruce Rose), 6. februara 1962. godine. Odrastao je u religioznoj porodici, a njegov otac je televiziju, žene i muziku smatrao satanističkim rabotama. I otac i očuh su ga zlostavljali, a utehu je nalazio u muzici, za koju je bio talentovan još kao dete. U martu 1965. godine sa prijateljem iz starih bendova koji su se zvali L.A. Guns i Hollywood Rose, formira bend Guns N’Roses. Krajem osamdesetih, kada su doživeli ogroman uspeh koji je trajao do sredine devedesetih, bio je dobar prijatelj sa Slešom. Već 1994. godine njihovo prijateljstvo je počelo da se raspada zahvaljujući Ekslovoj samovolji unutar benda.

Slika 26 U krevetu sa... Eksl Rouzom i Slešom

Bučan, drzak, seksi!

Sleš je rođen pod imenom Saul Hadson (Saul Hudson) 23. jula 1965. godine. Oba njegova roditelja su umetnici. Majka mu je bila kostimograf i radila je za Dejvida Bouvija (David Bowie), a otac se bavio kreiranjem omota za albume – neki od njegovih klijenata bili su Nil Jang (Neil Young) i Džoni Mičel (Joni Mitchell). Nadimak Sleš dobio je od svojih rođaka, jer je uvek negde trčao i bio u žurbi.

Slika 37 U krevetu sa... Eksl Rouzom i Slešom

Nigde bez gitare!

Sa popularnošću koju su stekli, pevač i gitarista osvojili su sve žene koje su tada disale!

Eksl je zavodio glasom i izgledom. Njegova duga kosa, marama oko glave i sva propratna oprema jednog rokera oborili su sve devojke s nogu! Njegov ples samo je upotpunio histeriju koja je vladala. Iako je, kao i sve druge rok zvezde, koristio alkohol i droge, te pustošio hotelske sobe, svaka devojka je želela da otme mesto u postelji koje je imala Stefani Sejmur (Stephany Seymour), manekenka sa kojom se zabavljao i koja se našla u spotu za pesmu “November Rain”. Čak ni njegova samovolja, preka narav i ceo spektar mana nisu uticali na nesvesticu koju su devojke doživljavale pri njegovoj pojavi.

Slika 46 U krevetu sa... Eksl Rouzom i Slešom

Nije ni čudo što su sve manekenke bile lude za njim!

Nasuprot njemu, nalazi se Sleš. Nekada takođe zavisnik od droge i alkohola, raskalašnog i razuzdanog ponašanja, svoje obožavateljke zaveo je umećem sviranja. Iako nikada nisu čule kako peva, sve su volele način na koji je Sleš vodio ljubav sa svojom gitarom. Danas, on je porodičan čovek – oženjen, trezan i čist. Doduše, sa blagim viškom kilograma. I dalje svira, to mu i te kako ide.

Eksl, s druge strane, izgleda užasno. Ima kikice i nekoliko desetina kilograma viška. Na obojici je život rok zvezde ostavio posledice, pa se bore i sa zdravstvenim problemima, aktivno se baveći muzikom. Jedan o drugom više ne govore, a i odavno su prestali da slamaju ženska srca.

Slika 53 U krevetu sa... Eksl Rouzom i Slešom

Najseksi gitarista u istoriji rokenrola

Eksl je govorio ispred benda, besan, bučan, nametljiv, drzak. Sleš je bio u drugom planu, tih, tajanstven, sa gitarom u ruci. Njihov imidž i stil života odavno su stvar prošlosti, iako su razlog njihove popularnosti. Danas, oni su mirni i povučeni, koliko to mogu da budu. Današnje devojke uglavnom se pale na neke druge tipove, dok su ovi loši momci ostali samo deo rokenrol istorije. Pre nego što ugasimo ovaj mali vremeplov, ostalo je da vam kažemo još jedno: za sopstveno dobro, Eksla i Sleša posmatrajte samo iz ugla najboljih dana. I još nešto – ako ste ikada poželele da se ispod čaršava nađete između njih dvojice – sada znate da niste same!

Slika 61 U krevetu sa... Eksl Rouzom i Slešom

Bez mnogo odeće, u najboljem izdanju!


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice