Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.

Zbog čega gledamo “Vampirske dnevnike” (The Vampire Diaries)? Zbog sjajne radnje, odličnih dijaloga, fantastične glume, originalne tematike? Zaboga, ne!

Ovu seriju gledamo zbog jednog od najseksi negativaca svih vremena, sarkastičnog, drskog i ledenog Dejmona (Damon Salvatore). Dejmonov lik u seriji tumači sjajni Ijan Somerhalder (Ian Somerhalder) koji, osim što je Dejmonu ustupio svoje sjajno telo, sa njim nema nikakve sličnosti.

Slika 131 U krevetu sa... zlim vampirima! (2. deo)

Ijan je privatno filantrop i dobročinitelj; priznaćete, daleko manje zanimljiv nego Dejmon

Ijanove savršene crte lica i prelepo telo omogućili su mu da se najpre bavi modelingom. Tako je, pre nego što je počeo da nam ometa svakodnevni život preko malih ekrana, bio zaštitno lice mnogih modnih kuća.
Ijan je najznačajniju ulogu pre serije “Vampirski Dnevnici” odigrao u čuvenom serijalu “Izgubljeni” (Lost), kao Bun Karlajl (Boone Carlyle).

Slika 231 U krevetu sa... zlim vampirima! (2. deo)

Da li je neko iznenađen što je bio model?

Njegova biografija, kada je u pitanju poslovni angažman, još uvek nije toliko opširna, jer on ima tek 33 godine.Takođe, izuzetno se trudi da o svom privatnom životu ne govori mnogo. Doduše, mesecima se šuškalo da je u vezi sa koleginicom iz serije, Ninom Dobrev (Nina Dobrev), koja glumi Elenu (Elena Gilbert). Tek nakon mnogo muke saznali smo da je naš omiljeni vampir ipak zauzet!

Ono čime se Ijan ponosi i što ističe u svakoj prilici jeste njegova filantropija. Zaštitnik ljudskih i životinjskih prava, kao i borac za ekološke principe, često organizuje dobrotvorne akcije i manifestacije. Najčešće o tome javnost obaveštava preko svog Twitter profila, jer je pravi zavisnik od istog!

Slika 426 U krevetu sa... zlim vampirima! (2. deo)

Ledene plave oči Ijanov su najveći adut

Naravno, ono po čemu je najpoznatiji i najviše primećen jeste uloga Dejmona u “Vampirskim dnevnicima” (priznaćete, samo filantropija nije dovoljna za masovnu žensku histeriju, koliko god dečko bio lep!).

Dejmon je sarkastični, ledeni, 150 godina star vampir, kome je životni cilj da zagorča život rođenom bratu. Vremenom, njegov lik evoluira u izuzetno duhovitog, šarmantnog ali i dalje smrtonosnog zavodnika, koji se zaljubljuje u bratovljevu devojku smrtnicu. Priznajemo da zaplet i nije nešto naročito originalan, ali je Dejmonov lik do te mere sjajno osmišljen da mu je nemoguće odoleti!

Ijan je dobio nagradu magazina “Glamour” 2010. godine za trećeg najseksepilnijeg muškarca na svetu! Naravno, otkada glumi Dejmona, ovakve nagrade su mu postale “kao dobar dan”, jer samo pljušte sa svih strana. Hm, zašto nas ne čudi?!

Slika 520 U krevetu sa... zlim vampirima! (2. deo)

Uopšte se ne bismo bunile da nas poveze

Kada su u pitanju žene, sa Ijanom nismo načisto. Znamo da se, kao i njegov kolega vampir zabavljao sa glumicom Kejt Bosvort (Kate Bosworth). Znamo i da se zabavlja uglavnom sa koleginicama, što vidimo i po njegovom trenutnom izboru.
Drage devojke, koja god od vas da se imalo bavila glumom, trk po kartu i pravac u SAD – nikad nije naodmet pokušati!


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments