Crna je oduvek bila sinonim za eleganciju i stil, a all black kombinacije su prosto vanvremenske i savršene za sve prilike, sve uzraste, sve stilove i ukuse. I kako da ne obožavamo crnu?! Osim toga, ona je dominirala modnim trendovima kada je reč o 2016. godini, ali izgleda da ćemo je u 2017. godini ipak zameniti jednom vrlo sličnom nijansom – teget! Dakle, teget će u narednoj godini biti nova crna, a mi ti predlažemo i kako da je nosiš. I da, nemoj očajavati, i u teget kombinaciji možeš da izgledaš otmeno i stilizovano, a uz to još i “skupo”!

Teget je odlična za tvoje poslovne kombinacije, a možeš je nositi u vidu jednostavne rolke i moderne pencil suknje osvežene zanimljivim detaljima. Klasične salonke se podrazumevaju, a ceo autfit će zaokružiti kaput u nešto svetlijoj teget nijansi.

teget 1 U narednoj godini će TEGET biti nova crna, a evo i kako da je nosiš

Ponekad je i samo jedan komad u teget boji dovoljan da “začini” ceolokupni izgled. Tako da, slobodno se odluči za svedenu kombinaciju farmerki i teget bluze, a aksesoari mogu biti ti koji će upotpuniti tvoj ležerni autfit.

teget 2 U narednoj godini će TEGET biti nova crna, a evo i kako da je nosiš

Iako su neki protiv toga, teget lako možeš nositi i uz crnu. Na primer, to može biti sako koji će, osim trendi boje, biti napravljen i od trendi materijala – pliša! Upravo pliš je bio jedan od vodećih trendova u sezoni jesen/zima, a tako će ostati i u narednoj godini.

teget 4 U narednoj godini će TEGET biti nova crna, a evo i kako da je nosiš
Comments