Posao modela je takav da zaista u svakom trenutku morate da izgledate savršeno, i ništa manje od toga. Ovo se odnosi kako na figuru, tako i na lice i naročito kožu. Ali, zato modeli i znaju trikove i tajne koji im pomažu u tome da uvek budu na visini zadatka, a sada ćete, na svu sreću, isto to znati i vi! Dakle, evo u čemu je tajna njihove savršene kože!

Modeli ujutru koriste tonik umesto sredstva za umivanje

Ponekad previše čišćenja može da odmogne u čistoj i lepoj koži. Jer, agresivnim čišćenjem uklanjate zaštitni sloj kože i podstičete njeno mašćenje i stvaranje bubuljica. Zato modeli na taj način čiste lice samo uveče, dok ujutru koriste tonik za lice. On će nežno očistiti lice i osvežiti vaš ten, a što je najvažnije, tonik će uravnotežiti i pH vrednost vaše kože – ona neće biti ni suva ni previše masna već onakva kava treba da bude.

Modeli kontrolišu unos šećera u organizam i “drže” svoju kilažu konstantnom

Manje šećera znači više zdravlja, a to se ne odnosi samo na zdravlje generalno, već i na izgled vaše kože. Šećer podstiče nastanak bubuljica, kao i prerano starenje kože i nastanak bora, jer se u krvi uništavaju kolagen i elastin. Osim toga, stalna, nezdrava dijeta grozno utiče na vašu kilažu, kožu i ten, a nisu samo strije te koje mogu da vam se dese usled njihovog “jo-jo” efekta.

koza 11 U ovome je tajna SAVRŠENE kože poznatih modela
Comments