Na radost svih nas i ove godine je organizovan Moment foto konkurs, koji traje od 19. septembra do 19. novembra, gde su predviđeni vredni pokloni kao nagrada za sve maštovite fotografije Moment kuće koje budu postavljene na sajt momentpower.com/rs. Pobednik međunarodnog Moment foto konkursa osvaja montažnu kuću.

moment logo 01 U toku je novi Moment foto konkurs

Moment foto konkurs traje dva meseca, tačnije od 19. septembra do 19. novembra, a nagrađuje sve kreativne radove koji u tom periodu stignu na sajt u vidu fotografije. Potrebno je napraviti kreativno rešenje Moment kuće iz snova, napraviti fotografiju i poslati je na gorepomenuti sajt

Najkreativnija Moment kuća koja pobedi na lokalnom takmičenju osvaja LG frižider i mogućnost kvalifikacija za učešće na međunarodnom konkursu, zatim drugo mesto osvaja Elan mašinu za sudove, a trećeplasirani veliki Cadac roštilj, dok je za prvih 50 plasiranih pripremljeno mnoštvo Moment majica i kačketa. Međunarodni pobednik se bira 10. decembra od strane internacionalnog žirija, a glavna nagrada je prava montažna kuća iz snova.

Tokom trajanja konkursa, svi zainteresovani mogu da se prijave za učešće slanjem fotografija.

Vaša kuća iz snova Vam je na Moment od realnosti!

Comments