Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Ako imate loš odnos prema svom telu, krajnje je vreme da preduzmete nešto po tom pitanju. Promenite stav prema svom izgledu i počnite da radite na njemu, kao i na samopouzdanju, jer nema smisla da vas izgled tišti i čini nesigurnim. Prihvatite svoje telo i volite ga sa svim svojim nesavršenostima, po tome se razlikujete od drugih, po tome ste posebni. Ne ugledajte se na savršene fotografije poznatih, jer ne samo što su isfotošopirane, već i sami znate da se na fotografiji ne vidi mnogo toga što se u realnosti vidi. Dakle, i oni su obični ljudi kao i svi mi, samo nažalost, nismo u prilici da se u to uživo uverimo. Da li mislite da su krupne noge i zadnjica Kim Kardašijan ili Niki Minaž podjednako savršene, oble i glatke čak i na plaži pod suncem i golim okom? Naravno da ne! Naivni su svi ti muškarci koji veruju u to. Počnite da vežbate, da se zdravo hranite i izgradite brižan odnos prema svom telu. Mi imamo nekoliko saveta:

slika 6 Jen telo U zdravom telu:  Naučite da volite i negujete sebe

Razgovarajte sami sa sobom o pozitivnim stranama svog tela

Svi mi imamo onaj mali zao glas u našim glavama kad god se pogledamo u ogledalo. Ali ako ste se “podesili” da primećujete samo svoje mane, potrebno je da napravite svestan napor da promenite način razmišljanja. Ne budite grubi prema sebi i ne nazivajte nijedan deo tela pogrdnim imenima. Poštujte sebe i prigrlite sve svoje mane, a potom ih, lakog srca, odstranjujte.

Prestanite da se upoređujete sa drugima

Postoji hiljade savršenih žena oko nas i normalno je da se ponekad poredimo sa njima, ali dok ističemo njihovu lepotu, počinjemo da omalovažavamo sebe, pa čak i da subjektivno hiperbolišemo naše mane. Počnite da primećujete pozitivne sličnosti sa tim “savršenim” ženama. Iskorenite negativan pogled na svoje telo.

Editors choice